МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 21 февраля 2016 г.

"Революційні праві сили" 

висунули свої вимоги до влади

"Наша мета – завершення Революції Гідності, відновлення конституційного ладу, конструктивні зміни у вигляді "громадського уряду" або впливу суспільства на уряд, що дасть можливість реалізувати пряме народовладдя в Україні", - сказав на прес-конференції в ніч з суботи на неділю в готелі "Козацький" представник штабу РПС Антон Бондаренко (позивний "Меч", член організації "Білий молот", воював у батальйоні "Айдар").
Він зазначив, що у складі РПС і тих, хто приєднався до нього, багато військових об'єднань як з добровольчих батальйонів, так і зі Збройних сил України, але їхня акція є мирною. "Ми зробимо все, щоб зміни в Україні відбулися без крові. Але якщо злочинці при владі спробують здійснити силовий розгін або якісь провокації, то ті бойові об'єднання, які входять до нашої координаційної платформи РПС, неодмінно стануть на захист українського народу, і ніхто не коливатиметься", - заявив А.Бондаренко.
Лідер Партії захисників вітчизни, колишній народний депутат України Юрій Кармазін заявив, що внаслідок консультацій між різними суспільно-політичними силами з'явилася програма дій руху "За відновлення конституційного ладу в Україні", що передбачає звільнення політичних в'язнів, відставку уряду, глави Нацбанку, секретаря РНБО, керівника Генштабу ЗСУ, керівників силових відомств, заборону участі у владі всім, хто був у владі в останні 10 років і "завдав величезної шкоди Україні". Програма також передбачає початок слідства щодо дій Кабміну, Верховної Ради та апарату президента, запуск імпічменту президента в разі невиконання ним вимог Конституції і українського народу".
За його словами, рух виступає за негайне скликання пленарного засідання Верховної Ради для розгляду вимог народу України і ліквідації негативного впливу "помилкового курсу уряду і парламенту України за останні два роки". Вони також пропонують обрання нового прем'єр-міністра після "громадського обговорення" у триденний термін, проведення виборів міністрів "на професійно-патріотичних засадах" під контролем громадськості.
Учасники цієї ініціативи виступають за введення військового стану на Донбасі та в Криму, визнання Мінських угод "антинародними, антиконституційними і нелегітимними", перехід до нового формату врегулювання військового конфлікту на базі Будапештського меморандуму з залученням Польщі та Туреччини, а також за проведення "установчих зборів" після "перемоги над агресором і відновлення територіальної цілісності України".
Серед економічних вимог учасників руху - відділення влади від бізнесу, відкрите тарифоутворення і заборона на підвищення тарифів у сфері ЖКГ, громадський контроль над природними монополіями, введення держуправління в банки з російським капіталом, мораторій на отримання кредитів від МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій "на проїдання".
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий