МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 27 июня 2017 г.

ПОРА РОБИТИ ВИСНОВКИ

UKRAINE IS
NOT EUROPE
(Без Віз тут не до чого)


    
     Завтра ВОНО привітає тебе своєю вишиванкою та ситою мордою з днем Конституції. Воно буде впевнено, що ти і не помітив, що Конституція не працює, а ВОНО давно нічого не гарантує окрім власного добробуту.
Пролог
   (День Конституції України -- єдине державне свято, закріплене в самій Конституції) 'ст. 161 День прийняття Конституції України є державним святом - Днем Конституції України'.
   Європа починається з тебе - Європа починається з Конституції!
   Згідно Конституції України всі надра є об'єктом права власності українського народу. Саме там прописано що ми маємо право на гідний рівень життя та право на місцевий референдум, та ще багато цього цікавого. До чого це я веду? Та все просто, бо нема в Європі країн де конституція взагалі не виконується або має суто декларативний характер.
Конституційні права і свободи людей для них, то не пустий звук.
   На жаль ми і далі будемо залишатися в статусі 'недопартнера' який весь час вимагає грошей на нове життя та реформи, а сам ховає їх по ' панамським' офшорам і робить вигляд, що нічого не сталося.
   Ми не станемо повноцінними партнерами поки будемо існувати в режимі шоколадної диктатури помноженої на подвійні стандарти.
   Європа все бачить, вона бачила справу Насірова, діамантових прокурорів, справу будівництва стіни з РФ, бачила де і як навчаються діти шоколадного гаранта. Найголовніше - вони бачили декларації адептів шоколадної диктатури. Вони роблять висновки і як наслідок українські питання просто зникають з міжнародних інформаційних майданчиків. Вони бачать наш рівень життя і наш спокій (диванне обурення не рахується).
   В розвинутих країнах обговорюють наприклад плани до 2020 року повністю відмовитись від стандартних автомобільних двигунів і перейти на електричні. Обговорюють повну заборону знищення зелених насаджень та соціальні виплати людям просто за те, що вони є жителями тієї чи іншої розвинутої країни. А, що обговорюється в Україні ? Підвищення тарифів на житлово комунальні послуги, підвищення ціни на природний газ, питну воду та електроенергію. Ми обурені, але сприймаємо підвищення пенсійного віку для всіх. Також ми обговорюємо ініціативу однопартійців шоколадного диктатора про повну відміну пенсій. Наших пенсіонерів перетворили на жебраків , а Ми зосередилися на Декомунізації. Ми боїмося називати АТО -- війною. ( бо нас можуть назвати сепарами і агентами Кремля, А владі не дадуть кредитів, а вона до цього не готова) . З такого перебігу подій дуже радіє північний сусід, який просто на генетичному рівні не зможе спокійно пережити розквіт України. ( не виключаю, що саме він три рази на місяць дає поради шоколадному диктатору, що і як слід ще покращити)
   Мене це не влаштовує, мені соромно за те, на що перетворили мою країну диктатор та його зграя. Я прагну змін і тому починаю з себе. Українець, це той хто не боїться жити за . Конституцією. Той, хто не проходить мимо брудних оборуток з тарифами, та не боїться висловлювати свій протест. Це той, хто розуміє, що сам не зробиш - ніхто за тебе не зробить. Це той, хто залишається в країні як би не було скрутно, тому, що це його земля. Це той хто поїхав, але допомагає тим хто лишився і не перестає боротися. Європа починається з небайдужих, Європа починається з тебе! Тому коли завтра тебе привітають з телеекранів та запропонують зрадіти від досягнень - просто зроби свої висновки.
МАКСИМ ГОЛОСНИЙ
Опублікував: Дмитро Скобліков

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий