МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 29 июня 2016 г.

ВЧИСЬ, ВЧИТИСЯ. КОЛИ ГРОМАДЯНИ ПОЧНУТЬ АНАЛІЗУВАТИ СВОЄ ІСНУВАННЯ?

ФІНАНСОВИЙ ГЕНОЦИД
ЧОМУ ЦЕЙ ЗЛОЧИН СТАВ УЗАКОНЕНОЮ РЕАЛЬНІСТЮ
 В УКРАЇНІ?
Єдиною і головною причиною зубожіння народу республіки Україна є відсутність юридичного зв’язку її громадян з своїми представницькими органами влади. Наслідки цієї причини вкрай жахливі:
1. Національні органи влади усіх рівнів в Україні не несуть ніякої відповідальності за середній термін і якість життя громадян Українижителів територіальних громад. Це призвело до жебрацького стану і скорочення населення.
2. Жителі територіальних громад ніколи не засновували свої представницькі органи влади, не створювали засновницькі договори своїх представницьких органів влади, не визначали їх місію, мету і шляхи досягнення цієї мети, тому ці органи влади є лише правонаступниками радянських рад народних депутатів і їх виконкомів, що здійснюють владні функції на підконтрольній їм території в межах делегованих їм повноважень таким же чином утворених вищих органів. Це призвело до негативного відбору національної еліти і занепаду процесів державотворення в Україні.
3. Всі органи представницької і виконавчої влади в Україні були утворені в неконституційний спосіб і зареєстровані як приватні бізнес-структури на приватні паспорти своїх керівників. Це призвело до боротьби ділків за «хлібні» посади і розквіту корупції.
4. Жителі територіальних громад не створили відкритих публічних реєстрів неподільного національного багатства і неподільного суспільного майна та їх власників. Це призвело до тотального незаконного заволодіння олігархатом неподільного національного багатства і суспільного майна.
5. Українцям як співвласникам неподільного національного багатства і суспільного майна не виплачується суспільна рента (гарантований дохід) за використання національного багатства і суспільного майна комерційними структурами. Натомість її отримує олігархат і ті хто його обслуговує. Це призвело до проявів сепаратизму і втрати Україною частини своїх територій.
6. Фінансова система України контролюється олігархами і міжнародною фінансовою мафією і повністю залежить від зовнішніх запозичень розмір яких за різними оцінками зараз складає більше $1200 на кожного українця. Це призвело до того, що національна фінансова система не кредитує реальний сектор економіки України і не допускає на територію України іноземні інвестиції.
7. Українські можновладці цинічно запровадили найбільшу за всю історію людства корупційну схему пограбування народу України через монополізацію ринку енергоресурсів і надання населенню пільг і субсидій на їх оплату, яка фактично є системою фінансового рабства і перетворення республіки Україна на деспотію.
8. Досягнута тотальна зневіра людей до політиків. Політичні партії в Україні відсутні і замінені на політичні проекти, що фінансуються олігархами і спрямовані виключно на утримання їхньої влади.
ЩО РОБИТИ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ?
Є два варіанта виходу
 
1. ЕМІГРАЦІЯ. Для багатьох українців це є простий і ефективний шлях, щоб врятувати майбутнє своїх дітей.
2. ВІНОВЛЕННЯ ЮРИДИЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ЗІ СВОЇМИ ПРЕДСТАВНИЦЬКИМИ ОРГАНАМИ ВЛАДИ. 
Цей шлях для справжніх патріотів, що не можуть уявити своє майбутнє і майбутнє своїх дітей без України. Етапи відновлення юридичного звязку :
1. Повноправні жителі територіальних громад створюють, обговорюють, приймають і підписують на основі Конституції України і міжнародних правових актів Статути своїх територіальних громад. В цих Статутах вони визначають свою місію – політичні пріоритети, мету, та шляхи досягнення своєї мети, контрольні показники, відповідальність голови територіальної громади і своїх представників за відповідність досягнутих результатів визначеним контрольним показникам і проводять безкомпромісну люстрацію у разі негативної динаміки таких показників. Таким чином включаються соціальні ліфти і досягається позитивний відбір національної еліти.
2. Створюють публічні реєстри неподільного національного багатства і суспільного майна та ведуть облік оплати за їх використання комерційними структурами.
3. Створюють публічні реєстри співвласників неподільного національного багатства і суспільного майна та виплачують їм суспільну ренту (безумовний дохід), яка забезпечує високу якість життя українців. 
4. Запроваджують допоміжний безінфляційний фінансовий контур, що не потребує зовнішніх запозичень, і кредитує національну економіку без лихви та забезпечує залучення іноземних інвестицій.
5. Всі податки, мито збори, пільги, пенсії, субсидії відміняються. Суспільне споживання забезпечується за рахунок безінфляційної емісії в допоміжному фінансовому контурі. В Україні запроваджується вільний рух фінансів і товарів, що забезпечує економічне процвітання громадян України.
                                                                                                                                                    по матеріалам  Владимира Латыш
ДМГО  «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ»

САЙТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДНІПРА: СІЧЕСЛАВ ІНФО


ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!



1 комментарий:

  1. Моє свідчення Привіт усім. Я тут, щоб засвідчити, як я отримав свою позику у містера Бенджаміна після того, як я кілька разів звертався до різних позикодавців, які обіцяли допомогти, але вони ніколи не видавали мені позику. Поки мій друг не познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, пообіцяв мені допомогти, і справді він зробив те, що обіцяв, без жодної затримки. позику і змінило моє переконання. Я не знаю, чи потребуєте Ви якимось чином справжньої та термінової позики, будь ласка, зв’яжіться з паном Бенджаміном через WhatsApp + 1-989-394-3740 та його електронну адресу: 247officedept@gmail.com дякую.

    ОтветитьУдалить