МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 13 декабря 2016 г.

ПАТРІОТИ ОБОВ'ЯЗКОВО ПРИЄДНУЙТЕСЬ!

ЄДИНИЙ ТА ЗДОРОВИЙ РУХ ДО КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

     ЩОБ почався рух до Конституції, треба в отому злочинному, міцно спаяному і склеяному «скотчі» знайти кінець, щоб клубок швиденько за рік розплутався.
   Так, не дивуйтесь що за рік, а може і за день, одним рішенням. На сьогоднішній день всі потуги громади розбиваються об ненародні злочинні рішення судів не на користь громад, можливо, вони введені в частки отих корпоративних підприємств, не можу знати, логіка підказує, що є якийсь приватний інтерес бо вони там всі перекумалися, пере родичалися, перетоваришувалися. І те, що ми поки що , може комусь здається, що без толку мудохаємося, насправді - ми потроху проявляємо я думаю, для всієї України, все від нас приховане і вони (злодії) нам самі скоро підкажуть, де в них «Ахілесова п’ята».
   Вчора до мене прийшли жіночки, далеко не «е-декларантки», по 1200 - 1500 пенсії, прийшли до дому, як громадські представники і просять, що давайте визивати телебачення. Була я на телебаченні по об’єнаннях і відповіла їм, що назвіть хоч один пронародний канал. Є у мене одне рішення для України, думаю, що оце і є Ахілесова п’ята. Пишу і фейсбуці, щоб прочитали наші українці за кордоном та донесли своїм керівникам.       Дивлюся, як граються з нами МВЕЕФИ, ставляють за свої подачки український народ на коліна, то їм треба пенсійний вік збільшити, то їм треба тарифи народу підняти і думаю – одна транснаціональна БАНДА. А тепер тримайте м’яч на своє поле. Мислимо логічно. Прошу бути уважними і допомагайте далі думати:
1) Після 1996 року неоформлене національне багатство. РАЗ!
2)не виготовлена документація на право власності народу. ДВА!
3) громадянин України не вступив у право публічної власності, а значить не виборець. ТРИ!
4)громади – не власники і не публічні особи без господарської діяльності і без рахунків громади. ЧОТИРИ! (кому ж тоді ішли кредити?)
5)національним багатством заволоділи сьогоднішні е-декларанти і є документи. П’ять!
6) у них є сфальшовані документ и на всі наші заводи і фабрики, мережі і свердловини, бухгалтерські документи про те, що вони користувалися вкраденим. Чудово! ШІСТЬ!
То хіба нас не любить Бог?    Та він нас обожнює!!!

   Розкрий, народе очі. МИ, український народ, якому нічого не дали на САБАНТУЇ ПІД ЧАС ЧУМИ І НЕ Є ДОКУМЕНТАЛЬНО ПІДТВЕРДЖЕНИМИ БОРЖНИКАМИ МВФ. А хто? – е-декларанти з 25 літнім стажем. І чим довше вони будуть нас далі грабувати, тим більше їхні діти будуть віддавати міжнародний борг. Дякуємо МВФу що він доси не відслідкував у чиї кишені йшли ті мільярди, що не проведені були ретельні аудити, нехай міцніше затискає удавка шиї злодюг і їхніх родичів на тисячоліття вперед. Приклад: Якщо кредит ішов на газову систему, то там не народ власник, там ділилися дивіденди між корпорантами. Як у нашому комунальному підприємстві – «банкроти», а підприємство не повертають громаді, чому, бо не банкроти і всі кредити і дотації від громади ішли у кишені.
   Так, що у них є один вихід - швиденько виконати Конституцію і законно назначити віддавальників за борги, тобто зробити народ власником і національного багатства і боргів. Оце шахова виделка. А це треба робити законно і швидко, з дотриманням всіх міжнародних норм. Так що не все так погано у нашому, домі, я думаю, що «льод тронулся, господа присяжные»!!

Опублікував: Дмитро Скобліков

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий