МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 2 декабря 2016 г.

ТАРИФНЕ РАБСТВО У КОЛОНІЇ ПОЛІТИЧНИХ РАБІВ

ТАРИФНИЙ
ГЕНОЦИД
   Коли українці масово дізнаються, що сплачують всі кошти, начебто за комуналку, НЕ державі, а на приватні рахунки е-декларантам, які зразу виводять їх в офшори. Та коли усвідомлять, що більшість будинків - то ветхий жилий фонд, на утримання якого ні копійки не повертається з цих мільярдів !!!
   А також те, що вони сплачують, як за прибирання ПРИБУДИНКОВОІ ТЕРИТОРІІ, є насправді прибирання двірником муніципальної території, бо прибудинкової території НЕМАЄ (!) зараз жоден будинок України !!! А отже сплачувати за це повинне місто !
   А головне, коли громадяне почнуть вимагати всіляко сприяти утворенню РЕАЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ, утворенню Конституційних ОСНів - будинкових комітетів, а через них виконання 140-143 ст. КОНСТИТУЦІІ УКРАЇНИ - СТВОРЕННЮ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД!!!
   Саме тоді почнеться облік майна територіальних громад, пройде справжній перепис населення, тоді війна та геноцид будуть припинені, бо ЗНАЙДЕНИЙ ХАЗЯЇН НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА - НАРОД УКРАЇНИ буде вже вовіки віків пильнувати своє !!!

Arina Radionova
Опублікував: Дмитро Скобліков.

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий