МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 9 апреля 2017 г.

ВИВЧИМО КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, КОЛИ МИ СПРАВЖНІ ГРОМАДЯНИ!

ВЛАСНИК НА
СВОЇЙ ЗЕМЛІ!
      
   
          Конституцією України передбачено, що національне багатство,  власність територіальних громад, органи представницької влади, і як наслідок держава з конституційною назвою Унітарна республіка Україна, належить громадянам України.
  Юридичними дослідженнями справжніх громадян виявлено: 
- громадяни України не ураховані як власники держави;
- державна власність громадян України не облікована ні в конституційних територіальних громадах, ні в республіці Україна;
- природні ресурси використовуються через офшори олігархами зрожчуючи їх вартість на порядки для власників цих ресурсів, а не громадян України;
- всі представницькі органи влади та комунальні підприємства створені у неконституційний спосіб та оформлені як приватні юридичні особи і працюють, як приватний бізнес їх начальників .
     Цей безлад початий з 1991 року і організований свідомо: громадянами України Кравчуком, Кучмою, Ющенком, Януковичем, Порошенком та місцевими головами сільських, селищних і місцевих районів в містах, які Конституцією України і є її ГАРАНТАМИ.
   Зроблено це було для розкрадання на користь чиновників та олігархів не облікованого нами національного багатства, шляхом:
- не підписання присяг «президентів» України першими;
- підроблення документів про реєстрацію усих представницьких органів у територіальних громадах другими. 
   І це може перевірити кожен у своїй територіальній громаді села, селища, міста, району міста з районним поділом отримавши реєстраційні картки на усі представницькі органи і комунальні підприємства на території.
   Усе що зараз відбувається дуже легко зупинити, виконавши Конституцію України, навіть одному громадянину, а об’єднавшись усим УКРАЇНЦЯМ навколо її виконання то взагалі - швидкість звуку.
   Як це вже зробили і перейшли в Конституційний простір:
- фізичні особи підприємці у громадян підприємців;
- територіальні громади, яких не заставили у не конституційний спосіб зайти в злочинні об’єднання приватних органів;
- громадяни і територіальні громади, що захистили свої території від тих, хто посягав на їхні природні надри .
   Для того, що би виконувати Конституцію України, її треба вивчити та знати.
   Досвід говорить, що вчити Конституцію України треба усим і дітям, і дорослим, і депутатам, і чиновникам, і Президентам.
   Ми вже в друге збираємось відкривати такий навчальний центр з допомогою однодумців. А прихильників і союзників ми знайдемо як найменш, 38 мільйонів українців. По – перше, ми розраховуємо на УКРАЇНСЬКУ НАЦІЮ, якій є що втрачати разом з втратою Конституційного устрою – національну державу Україну . 
   Давайте це робити разом! А для початку розберемось, хто – МИ. Людина, чи раб для обрізаних та смердючих олігархів? Звісно – Людина! 
   По праву народження від Природи, Бога… Але у державі - Унітарна республіка Україна Людина, що є власником держави і її національного багатства є громадянином України, якому на праві публічної власності належить:
- основне національне багатство - земля, що є Основою держави і перебуває під її особливою охороною;
- надр;
- атмосферного повітря,
- водних та інші природних ресурсів, 
- матеріальної і фінансової основи місцевого самоврядування: рухомого і нерухомого майна, доходи місцевих бюджетів, інших коштів; що обліковується в територіальній громаді села, селища, міста, району в місті з районним поділом де кожен з нас проживає і зареєстрований.
   А ще громадянин України є власником: 
- утворених територіальними громадами органів місцевого самоврядування (місцевих рад, судів, податкових, пенсійних, поліцій,…);
- комунальної власності: утворених територіальною громадою чи утвореними органами місцевого самоврядування комунальних підприємств, організацій і установ. 
   Україна починаючи з 1991 року існує тільки за рахунок податків, але податки - це не економіка …
   Економіка – це:
- комунальні підприємства, організації ,установи створені для забезпечення потреб у комунальних послуг громадянам по собівартості та отримання доходу від виробничих об’єктів, що виробляють продукцію для продажу і отримання прибутку для територіальних громад;
- природні ресурси ( ліс, вода, газ, інші корисні копалигни ) обліковані на балансан територіальних громад так само повинні приносити добробут кожному громадянину, громаді і тільки потім чиновникам в центрі з урахуванням рішень громад;
- комунальні банки територіальних громад, що складаються в Національний банк України і створюють платіжний баланс держави (якого зараз просто немає).
   Тільки після оформлення нас, українців як громадян, як власників держави, що зареєстровані у реєстрі громадян України та облікування публічного майна на балансі територіальних громад, що складають баланс держави Унітарна республіка України виникають у її громадян права: на вибір, на працю, на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом, на соціальний захист, на медичне забезпечення і т.д., та обов’язки: платити податки, на військову службу, захищати державу.
   Тільки після обліку публічного майна, національного багатства і його примноження у територіальних громадах через господарську діяльність місцевих рад можливе зростання економіки і як наслідок добробуту власників держави громадян і держави в цілому.
   Підвищення добробуту Українців повинно відбуватись за рахунок користування своїм публічним правом власності на землю, кожним хто має волю і бажання: на 2 га для сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства відповідно до узагальненої середньої кількості на душу населення України; на 25,15,10 соток для будівництва будинку в селі, селищі, місті. Оскільки право власності на землю, як публічним власникам, громадянам України, гарантується. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону (а Земельний кодекс України, ніхто не приймав пан Мороз засвідчив). Отже за Конституцією користування землею, її публічним власником громадянином повинно відбуватись дуже просто: за рішення територіальної громади чи місцевої ради виставляються межові знаки і все, і ти господарюєш. Так живе весь цивілізований світ і так ЗОБОВЯЗУЄ нас Конституція України, як її власників держави .
   УВАГА! НАГАДУЄМО! Що за статтями Конституції:
- 13 власність нас ЗОБОВЯЗУЄ!
- 68 і кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
   Ми ж з вами до цього часу жили як раби - фізичні особи, яким придумали клікухи?: виборці, платники податків, військовозобов’язані… і нас фактично цим позбавляли громадянства України, що заборонено і як наслідок позбавили співзвучних конституційних прав і обов’язків.
   То ж за нами вибір:
-           живемо, як фізичні особи і гарматне м’ясо для будь-чого, 
чи стаємо громадянами України, господарями своєї держави і свого власного життя через захищену публічну власність від розкрадання та з гарантією її примноження та захищену державою приватну власність.
   Вибору немає тільки у тих, хто все це організував і приймає участь в приватних органах представницької влади і комунальних підприємствах, у розкраданні природних ресурсів УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ і публічних фінансів через офшори. Для них, виконання Конституції України - це повна люстрація усих хто був у руля дороги до війни з 1991 року і по останній день відсутності конституційного ладу в Україні. Одні цей злочинний простір збудували, а інші йому служили і до перших і других точно буде застосоване кримінальна відповідальність за надання і виконання завідома злочинни наказів.
   Незнання законів України, не звільняє від юридичної відповідальності таких служак.
   УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ, об’єднуйся навкруги виконання Конституції України, на користь УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, на користь добробуту кожного і держави. У нас з вами ЄДИНА національна держава і обліковувати її скарби більше нікому крім нас.
Росіянин поїде у Росію, грузин у Грузію, еврей у Ізраєль і будуть там громадянами, власниками національного багатства своїх держав.
А саме УКРАЇНСЬКІ НАЦІЇ треба попрацювати на власній землі і у власній державі що б зробити її ДОСТОЙНУ проживання і нас, і інших народів, що б сюди приїжджали і хотіли бути громадянами нашої національної держави, а саме головне зупинити геноцид олігархів.

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий