МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 31 мая 2017 г.

ВОЛЯ АБО СМЕРТЬ!

Україна 2017 - ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ!
Воля, або резервація?
     

     
     Так далі не можна. Сьогодні завдяки режиму шоколадної диктатури ми маємо суцільний занепад у всіх економічних складових. У нас безкарно ігнорують Конституцію, провокують тотальну корупцію, вбивають медицину, освіту, правоохоронну систему і науку. Натомість пропонують сплачувати вигадані тарифи за схемою "Ротердам плюс", відволікаючи нашу увагу забороною соцфальних мереж, та спробою вручити підозру мертвому Леніну і Сталіну. Весь цей тотальний мордор помпезно називають РЕФОРМАМИ. Будь яке погіршення - це реформа (бо зараз так модно). Якщо хтось називає речі своїми іменами, то це створює провладне обурення і як наслідок шаблон сепара і провокатора. Якщо ти проти занепада, ти проти реформ!!! Якщо - ти проти реформ, ти сепар і провокатор.
   Наслідки жахливі. В контексті сьогодення - рівень сучасного життя в Україні нижчий чим в Молдові, Албанії, Грузії та Белорусії !!!! Це однозначно перемога шоколадного диктату над нашим майбутнім. Наша пасивність і не спроможність реально відстояти свої Конституційні права - запорука ЙОГО успіху. У нас кожного дня крадуть право вибору, право на гідне життя, крадуть конституцію в цілому, крадуть наші надра, ресурси і фінанси. Що ще потрібно??? Нас позбавляють майбутнього та вивільняють території від Українців. У нас немає реальних механізмів впливу на тих кого ми обирали, або обирали за нас. 
   Тому сьогодні завдяки безвізу українці будуть іти на експорт більшими партіями, виключно як робоча сила, для більш розвинутих країн ЄС.
   Всі хто був поряд і допомагав шоколадному диктату вбивати наше майбутнє, не мають права на існування в сучасній політиці. Так само як і всі посіпаки ери " золотого батона". Все старе і брехливе - в соціальний бан, з подальшим розстрілом !!!!!
   (скоро вибори, але реально обирати будуть ті хто залишився)

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий