МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 4 мая 2017 г.

НУ, НЕ РАБАМИ ДО СМЕРДЯЧИХ ОБРІЗАНИХ ПОКИДЬКІВ!

Для чого людина приходить у цей світ?


     Людина — НАЙ ЗАГАДКОВІША у світі істота, яку Бог наділив душею і розумом. І в своїх діях вона керується саме цими чинниками, що роблять людину вищою за тваринний світ. Але людина — частка природи і цього тваринного світу, і може статися так, що звірячі інстинкти переважать її людське єство. І тоді це вже нЕ людина, а ходяча істота, запрограмована на виконання певних дій, і її не турбує питання, для чого вона прийшла у цей світ і яку мету в житті переслідує.
   Життя-річ цікава. Проте не всі розуміють навіщо воно нам. Деякі нехтують ним, як можуть, деякі просто не звертають на нього (життя) уваги, тобто не живуть, а існують, а є й такі які проживають кожну хвилину, секунду, як останню.
   Так для чого ж Бог дарує людині життя? Напевно відповіді на це питання точно не знає ніхто. Звісно ж у кожної людини в житті є покликання. Хтось гарно співає, хтось гарно пише прозу  чи вірші, хтось геній в економіці.... дуже багато різних течій життя, в які можна було б віднести діяльність людини.
   Життя людини можна поділити на декілька пунктів: 1. народження. 2. молодість, або ж «голова для знань» 3. початок кінця.
   То ж почнемо з першого.
   На світ зявляється маленьке диво. Не розуміючи нічого воно просто живе. Воно дихає навколишнім середовищем. Дивиться на світ своїми світлими очима. Воно цікавиться всім. Для нього головне тепло рідної мами. Маля росте. З роками його починає хвилювати все оточуюче його. Повітря, сонце, навіть стіл, який стоїть посеред кімнати... так проходить дитинство. В любові рідних і в страшенній цікавості світу.
   Починається другий етап. Молодість. Час коли вже майже доросла людина оцінює пріоритети життя. Обираючи те, що їй потрібно-вона ставить на перший план, на другому ж-все інше. Наприклад,людина надзвичайно гарно спілкується іноземною мовою. Це перший план. А математика для неї-не така вже й важлива наука. Молода людина починає шлях який вона собі обрала з самого початку. Ну, звісно, не в дитячому садочку. Живе так, як їй того хочеться. Живе як їй зручно. Вже тепер людина розуміє, що для неї головне. Людина має гарну роботу, і майже навіть родину.
   Так, саме тут приходить час третього етапу життя людини.
Чому саме
«початок кінця»? Тому, що людина вже має цілком сформовані погляди на життя, родину і, можливо, вже навіть онуків, вже на пенсії.. Здавалось би прожила щасливе життя… але так і не розуміючи навіщо...
 
 Можливо це випробування яке Бог дає нам? Можливо дар... Можливо це просто як кредит… Щось типу «Я даю тобі життя, а тоді ти відпрацюєш, як станеш янголом». Не відомо. Але відомо те, що людина, яка стоїть на порозі смерті-із усіх сил намагається повернутись до життя. Навіщо? Не всі скажуть, що життя така класна штука… Лише одиниці. На жаль.
На сам кінець хочу сказати, що від життя треба брати все. Якщо це можливо.
Хто знає, може ми й справді, янголи, які мають кожен своє завдання? Скоро дізнаємось.



Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий