МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 20 июля 2017 г.

ГАНЬБА! НЕ КОНСТИТУЦІЙНИМ ВИБОРАМ!

ПРОТИ ПРАВНІ ВИБОРИ
ДІЙСНИМ ВЛАСНИКОМ У КОЖНІЙ АДМІНІСТРАТИВНІЙ ОДИНИЦІ Є ТЕРИТОРІАЛЬНА  ГРОМАДА У МЕЖАХ І З МАЙНОМ, СТАНОМ НА 28.10.1990 року  ТА ЗАТВЕРДЖЕНИМ КОНСТИТУЦІЄЮ У 1996 році

   "Шановні друзі, до Вашої уваги ось така заморочка, яка відкриває багато світла на те, що твориться в нашій державі.
   То виходить у нас ще й досі – діють ради, що є Радами народних депутатів, і для них, виходить, не існує Конституції України 1996 року. Але з іншого боку номер сільради - це і є номер території, яка є власністю територіальної громади, яка проживає в селі за номером, тобто, повинна була відбутись передача всього Національного багатства від Ради народних депутатів до територіальної громади, про що і говорить Конституція!
   Але ж народ спав, а злодюжки, які навіть живуть поруч з нами, не спали, і тягнули все що тягнулось! А тепер, друзі, порахуйте – скільки вкрадено у наших тергромад за вже 20 років, після "розпаювання"??? Тепер зрозуміло, чому деякі фермери проти тергромад - бо як же купувати потім, майже кожен рік по джипу!!!, а у селі немає коштів, навіть бюджету громади нема!!! Проте самоутворені, фейкові органи роблять протиправні вибори, та намагаються людям забити мізки своїми старостами!!! Далі все буде вирішувати ГРОМАДА - або БЕЗПОСЕРЕДНЬО, ЗБОРАМИ ЧИ КОНФЕРЕНЦІЯМИ, АБО ЧЕРЕЗ УТВОРЕНІ НЕЮ ОРГАНИ з тотальною увагою за кожним їх кроком. А ось і ще одна думка - раз у кожного "самоутвореного" органу місцевого самоврядування вже є номер ЄДР, і є рахунок, то виходить треба перетворити юрособу сільраду на юрособу публічного права тергромаду??? То як, пишіть свої думки! А що стосується земельних та інших паїв, люди повинні зрозуміти - що це була афера світового розмаху, для чого?, кожен зрозуміє по-своєму...
ВЛАСНИКОМ У КОЖНІЙ АДМІНІСТРАТИВНІЙ ОДИНИЦІ Є ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА У МЕЖАХ І З МАЙНОМ СТАНОМ НА 28.10.1990 року ТА ЗАТВЕРДЖЕНИМ КОНСТИТУЦІЄЮ У 1996 році.
   Тому всім хто має зараз майно у "власності", яке було власністю НАРОДУ, треба повернути Право власності тергромаді, та підписати з нею договір, платити оренду і жити ЗАХИЩЕНИМ! ХТО НЕ ЗРОЗУМІЄ ЦЕ, ТО кожному по ДІЯННЯХ!!!"
ІННА ПЕРУН
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий