МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 18 мая 2017 г.

ВИРІШУЙТЕ САМІ, ЯК НАМ ЖИТИ, ЧИ ІСНУВАТИ ДАЛІ?

Основні завдання шоколадної диктатури
(Як це працює і на чому вони тримаються )



1. Ігнорування конституції.
2. Введення цензури.
3. Заборона вільного, незалежного світосприйняття та вольнодумства.

     Воно хоче навязати нам свої правила гри. Хто з цим не згоден отримує клеймо сепара і запроданця. Контрольовані телеканали остаточно закріплюють цей шаблон у свідомості загалу. Це в тестовому режимі може бути будь, що. Наприклад спалювання книжок, руйнація пам'яток історії, заборона 8 березня та 9 травня, заборона Московської ковбаси, Московської сторожової собаки та Української Праваславної Церкви Московського Патріархату, заборона вільного спілкування яке не може контролювати шоколадний диктатор та його зграя. Як єдинний вихід нам хочуть нав'язати рятівну та в одночас "гегіальну ідею" продажу нашоїж землі (нас мають за ідіотів, і це не новина. Але всі ми розуміємо, що на цьому хочуть лише встигнути збагатіти ще більше, гарант та його зграя підконтрольних депутати ВР).
   Нам свідомо нав'язали боротьбу ПРОТИ, а не ЗА. Такий хід несе розкол у громадянське суспільство по ідейному та релігійному напрямку. За їх планом МИ повинні гризти один одного, а вони будуть залишатися при владі та формувати нові партійні списки, щоб укріплювати свою шоколадну вертикаль влади, де нам з вами немає місця.
   Той хто з цим не згоден за звичай намагаються образити, якщо це не діє -- залякати і завдати фізичного болю. Чи не так діють агресори на окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської області?
   Ефективність полягає у тому, що ВОНО діє, нехай брутально і тупо, але діє. А ми лише обурюємось, збираємо підписи (для кого?)
   Я пропоную кожному не байдужому зосередитись і згуртуватись на в коло боротьби ЗА відновлення наших Конституційних прав! Здоровий глузд повинен домінувати над шаблонами шоколадної пропаганди. Боротьба ЗА Конституцію повинна домінувати над боротьбою проти Московської ковбаси і Московської сторожової. Ми стаємо небезпечним елементом, тому, що маємо іншу думку яка іде у розріз з тим що нам підсоввує гарант.

P. S

   Для збереження держави мирним шляхом слід розпочинати важку процедуру загальноукраїнського референдуму, на якому маємо дати чітку оцінку діям шоколадного диктатора. 

   Автор: Максим Голосний

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий