МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 9 мая 2017 г.

ЗАПАМ'ЯТАЄМО, ПРАВДА Є ТІЛЬКИ ОДНА!

Рімма Білоцерківська: «Я знаю правду!»



1.  Я знаю ПРАВДУ!

Все що робить нестерпним життя УКРАЇНЦІВ побудовано на їх же невігластві у незнанні своїх прав і ілюзіях від брехні чиновників з приватних "органів влади" та олігархів, що їх "панування" надовго чи назавжди.
Виходити в КОНСТИТУЦІЮ, а значить в ПРАВДУ - єдиний вихід.
Там все правильно: і громадянин при національному багатстві і господар держави, і чиновник при справі примноження спільного майна, і "олігарх" -то підприємець, що чесно заробляє.

2. Я знаю ПРАВДУ!

Що я ЛЮДИНА від Бога і ГРОМАДЯНИН в ДЕРЖАВІ! Громадянин то людина, що є власником Національного багатства України переліченого в ст.13,14 ,142 та 143 Конституції України у тому числі і органів влади, посад чиновників і їхніх зарплат.
Власники в усьому світі контролюють свою власність. А ми її просто ще не оформили, тому її контролюють злодії: громадяни, що працюють в приватних органах влади і ті що вважають себе олігархами.

3.     Я знаю ПРАВДУ!

Що "чиновникам" з приватних органів влади або треба реабілітуватись і оформити Національне багатство України у тому числі і органи влади на ГРОМАДЯН УКРАЇНИ - єдиних КОНСТИТУЦІЙНИХ власників.                 Або нам прийдеться підтримати тільки ту кандидатуру в Президенти, яка напише у своїй програмі:
1.Буду ГАРАНТОМ Конституції України і оформлю Національне багатство у тому числі і ОСНОВУ ДЕРЖАВИ, - землю, на ГРОМАДЯН УКРАЇНИ в територіальних громадах;
2.Заміню приватні органи влади на конституційні власності кожного громадянина;
3.Проведу повну люстрацію "чиновників";
4.Ті громадяни із: чиновників, місцевих голів і Президентів, що не ВИКОНАЮТЬ свій конституційний ОБОВ'ЯЗОК і самостійно не встановлять конституційний лад, будуть відповідати повною конфіскацією незаконно нажитого майна, аж до третього покоління (батьки, діти, онуки) за скоєне проти УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ;
5.Пожиттєвими ув'язненнями будуть відповідати ті, хто не оформив спільну сумісну неподільну публічну власність УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ, ОСНОВУ ДЕРЖАВИ - ЗЕМЛЮ і за це точиться війна, ті хто не ввів воєнного стану і громадян жителів захоплених територій залишив не тільки без ПУБЛІЧНОЇ власності, а і без ПРИВАТНОЇ;

Римма Білоцерківська

ДАЛІ КОЖЕН МОЖЕ НАПИСАТИ СВОЄ...

Фейсбук, Игорь Запрудский
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий