МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 18 мая 2017 г.

КРОК ЗА КРОКОМ У ВИБРАНОМУ ШЛЯХУ!

Доброго дня, громади!!!      

     
     Те, що відбувається в Шишацькому районі і в Яреськах, не може бути українським сценарієм. 
   «Децентралізація» і «Об’єднання» - це не український сценарій !!! Це вже побачили і керівники агрогосподарств, котрі «купилися» на обіцяні мільйонні субвенції за приєднання (наївні, це ж одноразова акція, а не шлях до розвитку) Немає у зубожілої і хворої (тимчасово) держави, із сотнями мільярдів зовнішнього боргу, де взяти на підкуп приєднанців бешені кошти, тому і не доведена оця масштабна провокація під назвою «роги та копита» до кінця, бо в неї не може бути майбутнього апріорі. Децентралізація по – українському – це простий, як Божий день, шлях – виконання Конституції, запуск економіки внизу, в громадах, повідкривати рахунки громад, дати можливість створити комунальні банки і тоді побачите, де ми будемо уже через рік.
   Натомість знову брехня, знову провокації, знову намагання створити масштабні об’єднання, «аля радянські колгоспи» під егідою агрохолдингів, котрі «зжеруть» найслабших першими , а рештою трохи пограються ще. І лише ми, чуєте, громади, лише ми стоїмо у цих планах на заваді!!!.
В понеділок у нас стихійно відбулася подія, яка подає надію, що народ український таки прокидається, що він таки господар на своїй землі. А трапилось таке: Група очолювана екс головою Шишацької райдержадміністрації (яреськівець),- Остоверхим,М.І., працівник агрогосподарства депутата облради Капленка В.І. - Лупеєкін П.П. (яреськівець), депутат уже третього скликання Яреськівської сільської ради (яреськівський підприємець) - Бондаренко І.А. , ряд місцевих депутатів, відома уже всім українцям «Люстрація Шишаччини» (скоро ми таки дізнаємося, чий це «феноменальний» проект) надумали відновити призупинений процес (на знищення малих сільських рад), а саме об’єднання Яреськівської і Федунської с.р. (зверніть увагу на підступність планів, бо треба буде знову обирати голову новоствореного об’єднання ), під девізом : « бо вас все одно насильно загонять під Шишаки». Справжні патріоти села, українці, що повинні були зробити перед такою загрозою знищення – та бити в набат ( ми ж - козацьке волелюбне село), гуртуватися, защетинитися і боронитися усіма силами, що і роблять яреськівчани останній рік, а ці заколотники проти громади, що роблять? – плани снують, шукають шляхи поскоріше здати село, тим самим знищити його. Питання зараз не в Паліводі, яка стоїть за народне добро нашої громади, за землі, що є національним багатством держави - все ж минає все міняється, питання стоїть долі Яресьок – славетного Довженківського козацького села з майже 5 000- ним населенням. Як казав Ісус Христос: «Прости їх, Батьку, не відають, що творять». Та Бог все поставить на свої місця, по переказам провидців ми скоро розквітнемо, як ніхто в світі, а це значить, що Конституція і громади скоро восторжествують.

Слава Україні!!!
Героям слава!!!

Валентина Палівода. 
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий