МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 14 августа 2016 г.

ЗРАЗОК ДІЇ НЕБАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ ВІДНОСНО ОЛІГАРХІЧНИХ МОНОПОЛІЙ

Наснаги в житті, панове співгромадяни! Будьте пильними

Лист до ТОВ Херсонрегіонгаз

Директору ТОВ «Херсонрегіонгаз»
С.В.Пестрецовій

10.08.2016

          На Ваш лист від 28.07.2016 року б/н повідомляю наступне.
1.   ТОВ Херсонрегіонгаз  є товариством з обмеженою відповідальністю, що займається певними видами діяльності, в тому числі і торгівлею газом через місцеві (локальні) трубопроводи.
 2.   Листом, підписаним директором ТОВ Херсонрегіонгаз Пестрецовою С.В. мені запропоновано укласти договір постачання природного газу на умовах Типового договору постачання природного газу побутовим споживачам, затвердженого  постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2500.
Я вимушена відмовити ТОВ Херсонрегіонгаз в укладанні зазначеного договору внаслідок того, що постачання природного газу не входить до переліку видів діяльності зазначеного підприємства.
Типовий договір постачання природного газу побутовим споживачам, затверджений  постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2500 існує для забезпечення захисту прав споживачів цього природного продукту.
Я можу повернутись до розгляду зазначеного у Вашому листі питання складання угоди про постачання газу, якщо Ви представите мені необхідні докази легітимності Вашої діяльності, а саме:
-  підтвердження легітимності Вашої діяльності щодо постачання природного газу;
-  дозвіл власника природного газу на постачання споживачам його ресурсу через ТОВ «Херсонрегіонгаз» ;
-  дозвіл власника місцевих (локальних) трубопроводів на користування його ресурсом для постачання природного газу споживачам;
-  Дозвіл (довіреність) власників природного ресурсу та місцевих (локальних) трубопроводів на отримання ТОВ Херсонрегіонгаз коштів від споживача за надану йому послугу з газопостачання;
Про мої права та обов’язки  в частині користування  природним газом та   газорозподільною системою мені відомо, насамперед, з Основного Закону України (ст.ст. 8,13,) Кодексу України «Про надра» ст.4, тощо.
До питання складання угоди про постачання природного газу ми можемо повернутись у випадку погодження Вашої діяльності з правовими та законодавчими аспектами.
                                                                                       Л.В. Щепьоткіна

Лист до ПАТ Херсонгаз
                                                                                                                    Голові правління
ПАТ «Херсонгаз»
А.Г.Зангієву
10.08.2016

         На Ваш лист від 29.07. 2016 року б/н повідомляю наступне.
1.    ПАТ  Херсонгаз є публічним акціонерним товариством, утвореним 1538 фізичними  особами для розподілення газоподібного палива через місцеві (локальні) трубопроводи та торгівлі газом через місцеві (локальні) трубопроводи.
2.    ПАТ Херсонгаз не представив  вагомі аргументи щодо складання саме з цією організацією договору про розподіл природного газу на умовах типового договору затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2500. Такими вагомими аргументами мають бути, в тому числі:
-  підтвердження легітимності діяльності ПАТ «Херсонгаз» щодо постачання природного газу споживачам;
-     гарантування  постачання саме природного газу, а не газоподібного палива споживачам, з якими укладається Типовий договір про постачання природного газу;
-      дозвіл власників (співвласників) природного ресурсу (газу), місцевих локальних газопроводів на використання їх власності оператором ГРМ ПАТ «Херсонгаз»
-        договір з власниками (співвласниками) газу, місцевих локальних газопроводів про умови використання їх власності  оператором ГРМ   ПАТ «Херсонгаз»;
-        довіреність, надана власниками (співвласниками)  газу,  місцевих (локальних) трубопроводів на отримання від споживача послуги коштів за надану послугу;
-        ліцензія на здійснення зазначеної підприємницької діяльності;
3.    Кодекс газорозподільних систем, на який посилається ПАТ «Херсонгаз» в своєму листі  не є для мене безумовним розпорядчим актом, якому я мушу підкорятись як споживач послуги. В своїй діяльності я керуюсь ЦКУ, ст.ст. 3 (п.2,3,6); 6; 13(п.5); 203(п.3); 627; 646, тощо.
4.    Відповідно до ст.13 Конституції України,  ст.4 Кодексу України «Про надра», тощо:  «Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу», тому мені, як громадянці України, на праві спільної сумісної власності, з іншими представниками Українського народу, належить газоподібний продукт, газ, що видобуваються в межах території України.
5.    Я є не тільки споживачем тієї речовини, що ПАТ «Херсонгаз» постачає до мого домоволодіння, але є й співвласником природного ресурсу,  якими   Ви користуєтесь без узгодження зі мною, як власником, умов користування моєю власністю.
     Аби досягнути певних зрушень в питанні користування спільною сумісною власністю, мною здійснюються певні кроки в відносинах з НКРЕКП, Верховною Радою України, тощо. 
     Після узгодження з органами державної влади та органами місцевого самоврядування нових умов користування спільною сумісною власністю Українського народу ми повернемося до складання договору розподілу природного газу.
                                                                                      Л.В. Щепьоткіна
Інформаційний запит до Верховної Ради України
Запит на отримання публічної інформації № 45\2016
Кому
Керівнику апарату Верховної Ради України
Від кого
Орган самоорганізації населення №11 «Забалка»
Лариса Володимирівна Щепьоткіна
73027 м.Херсон, вул. Пушкінська 124
(050)3966915;  (055)2469568; schoolrg@ukr.net
     Відповідно до ст. 34 Конституції України та керуючись ст.ст. 3,4,5,19,20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» ст.ст. 5,9,28,29,32,33 Закону України «Про інформацію», відповіддю Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України на інформаційний запит №97/11-6 від 10.06.2015 про утворення органу державної влади під назвою «Верховна Рада України» та про повноваження ВРУ щодо прийняття нормативно – правових актів держави Україна, таких, як Конституція України, Закони України, рішень та постанов ВРУ щодо утворення інших державних установ та посад, прошу надати інформацію про
Суть
інформаційного
запиту.
Перелік питань, які необхідно надати у відповідь
1.  Кількість людей, що проживали в межах України станом на 24.08.1991 року.
2.  Загальну вартість  державного  майна (всенародної власності), що знаходилось на території України та за її межами станом на 24.08.1991 року.
3.  Загальну кількість запасів дорогоцінних металів, цінних паперів, валютних цінностей, що знаходились у власності УРСР станом на 24.08.1991 року.
4.  Загальну кількість природного газу, здобутого з копалин, що знаходяться у власності Українського народу за період з 24.08.1991р по 01.08.2016 року
5.  Загальну кількість природного газу, спожитого населенням України за період з 24.08.1991 року по 01.08.2016 року.
6.  Загальну суму фінансів, отриманих органами державної влади, утвореними ними державними установами, посадами, суб’єктами підприємницької діяльності (різних форм власності) за продаж природного газу власного видобутку.
7.  Загальну суму фінансів, отриманих органами державної влади, утворених ними державними установами, посадами, суб’єктами підприємницької діяльності за транспортування природного газу по території України газорозподільними мережами.
8.  Детальний перелік відповідальних осіб, призначених  Верховною Радою для управління спільною власністю Українського народу.
9.  Підсумки діяльності кожного з відповідальних осіб, призначених ВРУ для управління спільною власністю Українського народу за період з 24.08.1991 року до 01.08.2016 року за схемою: вартість і кількість підзвітного майна на початок діяльності, вартість і кількість підзвітного майна на час закінчення діяльності, прибуток/збиток за час діяльності

Прошу надати мені відповідь у визначений законом термін поштою
73027, м.Херсон, вул.Пушкінська буд 124
Електронною поштою
schoolrg@ukr.net

Дата та підпис
08  серпня   2016 року
Резолюція заповнюється уповноваженим представником розпорядника інформації
Вхідний номер та дата реєстрації запиту


        Хай вам всім щастить у житті. 
    Ніхто крім нас самих не зробить нас щасливими на своїй ЗЕМЛІ.                     Добробуту всім. 
ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!

 



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий