МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 21 августа 2016 г.

ШЛЯХ ЯКИЙ ОСИЛЯТЬ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ

Конституційні будинкові комітети змінять злочинну систему держави


     Надаємо відданим справі конституційного устрою  читачам, що проходять тернистий шлях усвідомлення себе ефективними власниками спільних приміщень в багатоповерхових будинках, новий успішний досвід справжніх громадян України.   Хочемо продемонструвати приклад  самоорганізації  членів  будинкового комітету, на  які запрошуються  всі бажаючі жителі будинку.  Об’ява зацікавить самих активних не лише з будинку, будуть присутні і гості. Саме так і має відбуватись за законами життєдіяльності і розвитку республіки, як форми правління  – справи громад.
    Ми беззаперечно відновимо життя в Україні. Почнемо його саме з власного будинку та подвір’я. І хай лише спробують чиновники, або депутати стверджувати, що народ пасивний!   Налагодимо стосунки з обслуговуючими наші будинки  комунальними підприємствами, а коли їх не має то створемо нові, поставивши їх в чіткі рамки діючого законодавства, визначимо ціну за обслуговування і зміниться життя. Ми маємо  право управління даними підприємствами і ніхто нас позбавити того  не може. Саме так і  вирішили мешканці вже не одного,  а декількох різних за площею  будинків на масивах «Перемоги». І вже отримали від  чиновників  адекватну реакцію – відповідь. Зрозуміло, що самі є нині  не в захваті від недолугих й спущених з гори рішень самозваних високопосадовців. Місцеві чиновники надають адекватні умовам оптимістичні  рішення.
   Після першого липня ЖЕКи не припинили обслуговувати будинки, де не створено ОСББ,  констатуємо бажаний нами результат діяльності:   не вдалось всліпу нав’язати всім дніпрянам  ОСББ, керуючі  компанії, не вдасться закріпити і управителів!! Це позиція  оргкомітету по встановленню конституційного устрою.   Щоб довести його роботу до логічного переходу у інший етап праці і узагальнити правозахисну роботу в будинках, треба скористатися нашими порадами,  потрібно:
·            всім колективам будинкових комітетів зареєструвати ЗАЯВИ на ім’я своїх місцевих посадовців – керманичів, чим документально перекласти всю відповідальність за збереження комунального майна на їх плечі;
·            зобов’язати зберегти приміщення та обладнання ЖЕК (ів) за локальними громадами, які вони обслуговують з тим, щоб потім узяти в управління;
·            після створення територіальних громад наповнити їх новими працівниками, які пройдуть конкурсний відбір на кожну штатну одиницю і будуть виконувати свої обов’язки за новими конституційними  вимогами.
   Такі конкурси мають бути організовані  місцевими ОСН (ами) .   Будь – яке невиконання наших законних вимог створить всі передумови для призупинення будь якого фінансування, враховуючи і те, що ні жодна з податкових установ не є власністю територіальної громади,  включаючи і їх рахунки. Це дає підстави нам їх тримати в тонусі і націлити на пере заснування  органів державної влади.
   Ви маєте зафіксувати всі прізвища посадовців, які отримають від вас заяву і збережете її для всіх мешканців. Зіскануєте їх оригінал з штампами, як факт їх попередження  про відповідальність і контролюючи виконання, допоможете їм самоорганізацією в будинках реалізувати вимогу.  
                                                                                                               Міському Голові  міста Дніпро
                                                                                   Філатову Б.А.
                                                                                                                             Голові Соборного району міста Дніпра
                                                                                   Тімареву А.С.                                                                                                                                                                
                                                                                                                               Начальнику КВЖРЕП Соборного району
                                                                                      Коваленко А.М.                                                                                    
                                                                                                Громадянина України                                                                                    
                                                                                                              Голови будинкового комітету
                                                                                                                            “КБ “ПЕРЕМОГА -1 49000, м. Дніпро,
                                                                                                                        вул. Набережна Перемоги, ______
                                                                   тел.                                                   

Заява
(в якості прямої дії конституційних власників)
Шановні високопосадовці!
     Ми громадяни України, самооргнаізувавшись в будинковий комітет «Перемога-1 », легалізований шляхом повідомлення про заснування на ваші адреси за № ________________ від _____________ в Дніпрораду, №_______ від ______________ в Соборному районі, та в ЖЕК № 2 № _________ від _____________, провели розслідування діяльності обслуговуючого підприємства, що нас обслуговувало з _______ року, дізнались про технічний стан наших будинків, що були не ремонтовані з ______, проаналізували деталі реформування житлово-комунального господарства про намір передати наші будинки на баланс приватного підприємства, а чи то створити ОСББ. Зробивши висновки, офіційно заявляємо, що ми категорично не погоджуємось на такий механізм реформування ЖКГ. Пояснюємо чому.
   З запитів на публічну інформацію ми дізнались про відсутність:
 – повноцінної технічної документації на наші будинки;
– технічної документації на землю під будинками;
– свідоцтва про право публічної власності конституційної територіальної громади Соборного району міста Дніпро на наші будинки і Комунальне підприємство «КВ ЖРЕП Соборного району місто Дніпро», як власність територіальної громади Соборного району міста Дніпро, що мало бути ще в 1992-1996 роках за ст.142 та 143 Конституції України.
   Ці факти є неприпустимими для процесу приватизації житлового фонду Соборного району міста Дніпро і несуть загрозу безконтрольного управління нашими будинками, як об’єктів, які не пройшли інвентаризації, фінансового обліку і об’єктивної експертизи технічного стану. З розслідування виявляється, що технічно нічим управляти, а є лише бажання управляти громадянами, як фізичними особами, що змінює навіть політичний режим України. За таких умов громадяни перестають бути власниками, а самі стають об’єктами чиєїсь власності.
Доказом цього стали наступні громадські відкриття:
·  громадяни України – мешканці наших будинків не мають свідоцтва на власність – квартиру, а мають лише на право власності, що і без того забезпечується Законами України і має бути реалізоване отриманням свідоцтва на об’єкт власності – квартиру;  
·   ми «приватизували» наше житло без отримання приватизаційних справ;
·  в філіях Ощадбанку на прохання нам надати документ про приватизацію житла, що є житловим чеком, нам надається довідка з приписом про те що він нереалізований.
   Ці всі факти є доказом того, що життя в суспільстві не відповідає вимогам законодавства і за таких умов зростає небезпека ще більше поглибити і політичну і економічну кризу. Усі вище викладені факти неузгодженості приватизації з Законами України, наявності «білих плям» ходу приватизації в Україні 1992-96 років, яка призвела до знищення економіки України, метод призначення управителя в наші будинки, створення ОСББ, або передачі на обслуговування наших будинків в приватну структуру є не лише недоцільним, але згубним для громадян України, що призведе до поглиблення і без того злиденного існування наших громадян будинках і в цілому масивах.
   Оскільки за договором оперативного управління в наслідок його відсутності ми взяти будинки не можемо, тому рішенням відкритого засідання будинкового комітету, як представницького органу жителів наших будинків на праві рішення прямої дії ОСН (як частини пубічних власників територіальної громади) зобов’язуємо МІСЦЕВУ раду розробити кошторис, внести зміни в місцевий бюджет і передбачити кошти на утримання будинків № 54, 56, 58 і 60 та прибудинкової території розташованого за адресою вул. Набережна Перемоги 1 масив.
   В разі якщо документи (договір оперативного управління) буде знайдений, будинки пройдуть технічну і фінансову інвентаризацію спільного житлово – майнового комплексу громадян, то ми від імені наших мешканців і у відповідності до вимог Конституції України майно наших багатоквартирних будинків складом демократично обраного ОСН (у) будкому вул. Набережній Перемоги 1 масив будинки54. 56. 58 і 60 візьмемо в управління по договору оперативного управління. Подальші наші вимоги до місцевої ради будуть такі щоб частина коштів на їх утримання була датована з місцевого бюджету, а не з рахунків невідомого походження, або з джерел невідомого фінансування на кшталт грантівських програм, що затягнуть нашу країну ще в глибшу боргову пастку. Ми наполягаємо на тому, що місцевий бюджет, створений територіальною громадою Соборного району має прозоро наповнюватись за рахунок примноження частки національного багатства, розташованого в територіальній громаді Соборного району.
   Така конституційна вимога мотивована ще і тим, що за умови монопольно високих тарифів на всі послуги та енергоносії, жителі будинків не можуть самостійно утримувати будинки. Надалі з такою тенденцією підвищення цін за всі послуги жителі не будуть спроможні покрити всі витрати на капітальний ремонт. Програми кредитування капітальних ремонтів в будинках (джерелами яких є МВФ, що заганяє Україну в боргову пастку) не передбачені, а кредитування утеплення будинків не вирішує всі інші накопичені за 25 років комунальні проблеми.
   До вище викладеного офіційно заявляємо категоричну позицію про недопущення в наші будинки управителя або керуючу компанію. До створення конституційного комунального підприємства, проведення інвентаризації об’єктів публічної власності територіальної громади Соборного району вимагаємо обслуговування наших будинків ЖЕК (ок) № 2 приміщення якого має бути збережено як наша комунальна власність. В разі ігнорування вище викладеної вимоги ми припиняємо сплату всіх послуг ЖКГ і послуг надавачів енергії, тепло і водопостачання.
   Акцентуємо на тому, що збереження будинків контролюється представницьким органом – будинковим комітетом, обраним загальними зборами більшості законно проживаючих мешканців.

«______» __________________ 2016 р.
Голова     ___________
Секретар ___________
Додатки:
 1. Копія протоколу засідання будинкового комітету (конференції жителів будинків) №____ від ____________ про взяття будинків в оперативне управління.
2. Перелік зі змістом нормативно правових актів на яких ґрунтується наш підхід до справи.
3. Копія відповіді в. о. заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації Война Ю. В. у м. Дніпро  від 01.07.2016 № 0-21-ІІ відсутність територіальних громад в районах міста Дніпро.
              Ми радимо всім  домогтись хоча б для початку таких  відповідей, а далі, згідно Н А К А З У 17.05.2005  N 76 Зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 серпня 2005 р.за N 927/11207 “Про затвердження Правил утримання жилих будинків” вимагатимемо  якісного обслуговування будинків комунальними підприємствами,  що надаватимуть послуги  по собівартості. Платити чи не платити податки комунальним підприємствам – то має бути наше з вами рішення, а не злочинної Дніпроради, що наділила комунальны підприэмства такими « привілеями» оподаткування,  а сама і досі не має установчих документів.  Комунальні підприємства не є прибутковими і тому не мають спдачувати податки. Булаб наша Дніпрорада то такіб рішення не приймала. Час прийшов заснувати ради територіальних громад у Конституційний спосіб. Адже нині… читайте виділене!!!
                                Системный анализ интернет ресурса и личные наблюдения Дмитрия Скобликова

 http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/ СІЧЕСЛАВ ІНФО

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!

Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий