МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

понедельник, 22 августа 2016 г.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКТИВНИХ ГРОМАДЯН

Зупинимо злочини проти народу

     Засідання Верховної РАДИ довели свою злочинну природу і бачимо, що вже зазіхнули на останнє майно України, відволікаючи нас то посадою Прем’єр міністра, то на місцях колотячи людей зібраннями за ОСББ.
   ЗМІ за гроші олігархів  мовчать про градус кипіння серед населення, розраховуючи що то їх врятує. Моральні авторитети дискутують про надземне та політично – урядове. Громадські активісти плетуться,  як вівці за заблукавшими пастухами – політиками  і ведуть за собою до чергових виборів штучно створений електорат. Ну, а ми, в складі оргкомітету по встановленню конституційного устрою,  знаємо що робити: навчаємо людей конституційній самоорганізації і впевнено надаємо поради тим, хто усвідомлює своє ВИСОКЕ значення в житті, не збирається ставати на коліна і віддавати своїх людських прав.
   Практика  спілкування з відповідальними громадянами підказала нам оголошення для тих, хто здатен ще свідомо мислити і заявити  вагоме слово в колі своїх сусідів. І це є найактуальнішим.
   Підтримуємо тих, хто не вірить в силу крадіїв  долі, а з батьківсько – божою відповідальністю дивиться  в очі своїх дітей та онуків і розуміє, що має ще передати неушкодженим житло і відновити Україну у повній красі. Надаємо допомогу тим, хто усвідомив свою провину за те, що  молодь поповнює армію берзробіних на чужині. Адже прийде час і  від’їжджаючі з болем в серці і зі сльозами на очах, вони винесуть вирок батькам з часом. Не чекайте того вироку. Він  болючий. Почніть господарювати в своїх багатоквартирних помешканнях  з  оголошення, що маєте розмістити на дошках об’яв в своєму під’їзді  і шукайте однодумців, щоб разом вивчити спрощену методику повернення всім нам прав конституційного власника народного багатства.
   Повірте, це легко! Закінчувати вищу школу тут не потрібно, адже господарність закладена в наших генах.  А бажаючим викоритстати своє право на помилку ми заважати не будемо.  Сльози знедолених родин   України за роки кризи  не для всіх ще став уроком.
   Тож до співпраці. Оголошення в оригіналі для якісного тиражування на поверхах ваших квартир  розміщено за посиланням. Розтиражуйте його і дійте.
   Моніторинг фахівцями оргкомітету  піднятої теми  в соціальних мережах дає шанс своєчасно попередити вас про махінації і оборутки, які підготували для нас працівники – державних органів, щоб загнати нас, як баранів для стрижки вівець в стойла нелегітимної і навіть вже за всіми ознаками злочинної держави.  Не вйде. Вчитаєтесь в проблемну дискусію і зрозумієте які тільки своєчасні дії ми вам, павнове,  запропонували, щоб ви всі були неушкодженими. Знайомтесь. Соборний район авангард по створенню ОСББ, хоча ми багатьох і попереджали. І дивіться уважно які наслідки чекають дніпрян не лише Соборного району міста Дніпро.


ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ»
ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО РЕФОРМУ ЖКГ
   Триває процес суспільних суперечок навколо реформи ЖКГ та примусової передачі наших будинків на обслуговання монополістам через створення ОСББ та призначення керуючих справами. ЗМІ односторонньо представляють процес, чиновники навмисно приховують всі його деталі та правові наслідки для громадян.
   Ми радимо не спішити з прийняттям рішення, уважно вивчати всі пропозиції правозахисників, досліджувати громадську работу на сайті ДМГО «Громадянська дія» http://grajdanskoedeistvie. blogspot.com/  та СІЧЕСЛАВ ІНФО.

   НАШІ БУДИНКИ МАЮТЬ ОБСЛУГОВУВАТИСЬ жекОМ І ПРИСКОРЮВАТИ ПЕРЕДАЧУ БУДИНКІВ МОНОПОЛІСТАМ БЕЗ ОБЛІКУ ЗЕМЛІ ТА МАЙНА ТО Є ПОРУШЕННЯ МАЙНОВИХ ПРАВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!!!

   Ми радимо всім в будинках самоорганізуватись, обрати представників від кожного підїзду в будинковий комітет з тим, щоб довірені вам люди гуртом з правозахисниками вивчили якомога уважніше можливості реалізації обслуговування будинків публічної (комунальної) власності в кожному будинку і змогли донести це своїм сусідам.

Малесенькі нотатки для тренування Розуму:
1. Коли містер Саакашвілі створює свій політичний рух - то це рух за президента, а не за самоврядну громаду . Чому?
Бо містер Саакашвілі є людина з Юридичної Особи Президента.
ПИТАННЯЧКО:
А де в такому випадку “децентраізації” ваша=наша (моя=твоя) самоврядна
Юридична Особа Публічного Права?
2. Коли вам-нам-населенню кажуть, що треба створювати ОСББ, то нам пропонують прийняти в спільну публічну власність лише свої будинки, а прилеглі до будинків території разом зі школами, дитсадками і просто парками чи засобами культури, енергетики, дозвілля значить треба залишити знову для дєрібана з-радам депутатів?
ПИТАННЯЧКО:
А для чого тоді Об’єднання Самоорганізації Громадян ?
Чи ми знову населення лохів?
Це так звана “реХформа “”децентралізації”хройсманів?
– А коли вам-нам-населенню кажуть ліквідувати ЖЕКи до 1-го липня, то чи не могли б ці ЖЕКи разом з уже існуючою інфраструктурою, приміщеннями списками виборців, спеціалістами в бухгалтерії, економістами і сантехніками стати Обєднанням Громадян в Територіальну Громаду Публічного Права?
Чи ми знову просто населення лохів ?
3. Коли яйценюхи чи азірівЬІ чи кінахотімшонкЬІ приходили до узурпації влади вони наново реорганізовували фіскальні органи !!!
ПИТАННЯЧКО:
Для чого?
Відповідь: тому що ці органи оформлені в Реєстрі як звичайні юридичні особи=ПІДПРИЄМЦІ. Після цього ці “підприємці” могли обнулити фіскальні рахунки всіх податкових по Україні=украДинє і звалити всі втрати бюджету на папєрєдніков та забрати їхню воровскую касу зборів з усіх податкових-“підприємців” собі на партійний чи власний карман або поділитися баблом з папєрєдніками втіхаря, щоб ніхто не здогадався де шукать концЬІ.
Тому податковий орган території кожного Міста (району в місті) чи Села-Селища має бути внутрішнім органом ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ і віддавати в центр-казначейство тільки 20 % зібраних з території Міста чи Села податків.!!!!
А свої 80% ми-ви, ти-я якось без узурпаторів знайдемо куди діти?
бо декотрі кажуть що у них немає коштів на безкоштовний проїзд інвалідам і пенсіонерам чи затримують пенсії “невідомо” чому?
Або тарифи кажуть “економічно” так “обгрунтовані”, що їх бачте не можна за рахунок податків з території Міста чи Села зменшити?
   Закон України “Про особливості здійснення права власності в багатоповерховому будинку” є прямим порушенням принципу Європейської Конвенції (Протокол 1 ст. 1 Конвенції – право власності), а Україна знаходиться під дією юридичного поля Конвенції, котра має преюдиціональну силу – але для депутатів головне всім складом законотворців-олігофренів прийняти такого закону під гаслом ” ми йдемо до Європи”.
   Це не реформа, це спроба збагатіти себе ще більше, заганяючи народ в умови повного зубожіння. Депутати, управляючі компаніями будуть відбирати в людей житло за борги, а їх виселяти у бараки та гуртожитки для бідних. На які гроші робити в ОСМД капітальний ремонт?

Системный анализ интернет ресурса и личные наблюдения Дмитрия Скобликова


http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/ СІЧЕСЛАВ ІНФО

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!

Слава Україні! Слава Нації!
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий