МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 11 сентября 2016 г.

НАШІ БУДИНКИ МАЮТЬ ОБСЛУГОВУВАТИСЬ ЖЕКОМ ЗА БЮДЖЕТНІ ГРОШІ

Знову про ОСББ листівка для сусідів

       
     Стаття сформована для тих,  хто не користається соціальними мережами і бажає все ж таки свідомо підійти до справи передачі будинку на нові форми господарювання та обслуговування. Звісно, що ми аналітично усвідомили негатив від стихійно –  хаотичної передачі безгосподарних будинків, що не мають технічної документації  в руки тих, хто хоче їх нагріти на проблемах  кинутих громадян. Тому і носять наші публікації характер Конституційного замовлення, щоб примусити всіх найманих чиновників одуматись і повернути свідомість і дії в стратегію розумних правових реформ.
   Хто є нашими вчителями ? Ті що намагаються  приховати свої темні справи через організацію публічних заходів під час яких зацементувати в свідомості глядачів уявлення про безвихідність і безпорадність українського суспільства в даній проблематиці.
   Мушу познайомити вас всіх, читачів з різних куточків України з нашими місцевими фахівцями ЖКГ.  На передову ЖК фронту виходять  суспільні діячі моєї рідної територіальної громади Соборного району міста Дніпра, що як виявляється були причетні до саботажу самоорганізації населення  всі ці роки. На жаль вони, не усвідомивши всього трагізму відсутності громадських ОСНІв  привертають увагу до тих речей , що не мають для громади таких трагічних наслідків,  адже ми, зорганізувавшись в будинках доцільність переглянемо, все обміркуємо і виробимо ту стратегію, яка відповідає не лише європейським стандартам, а і нашій волелюбній генетиці українця  помноженій на якість життя і повазі до людини та її гідності.
   А поки гартуємось доводами «вчителів – каталізаторів самоорганізації», які міцно тримають оборону зогнилої корупційної системи.
   У відповідь на безнадійні висновки пропагандистів  пропонуємо в своїх будинках поклеїти листівки, які були складені   українцями  зі сходу. 
ПОПЕРЕДЖАЄМО
 ПРО РЕФОРМУ ЖКГ
   Триває процес суспільних суперечок навколо реформи ЖКГ та примусової передачі наших будинків на обслуговання монополістам через створення ОСББ та призначення керуючих справами. ЗМІ односторонньо представляють процес, чиновники навмисно приховують всі його деталі та правові наслідки для громадян.
   Ми радимо не спішити з прийняттям рішення, уважно вивчати всі пропозиції правозахисників, досліджувати громадську працю на сайті ДМГО «Громадянська дія» http://grajdanskoedeistvie. blogspot.com/ та СІЧЕСЛАВ ІНФО.

   НАШІ БУДИНКИ МАЮТЬ ОБСЛУГОВУВАТИСЬ жекОМ І ПРИСКОРЮВАТИ ПЕРЕДАЧУ БУДИНКІВ МОНОПОЛІСТАМ БЕЗ ОБЛІКУ ЗЕМЛІ ТА МАЙНА ТО Є ПОРУШЕННЯ МАЙНОВИХ ПРАВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!!!

   Ми радимо всім в будинках самоорганізуватись, обрати представників від кожного під’їзду в будинковий комітет з тим, щоб довірені вам люди гуртом з правозахисниками вивчили якомога уважніше можливості реалізації обслуговування будинків публічної (комунальної) власності в кожному будинку і змогли донести це своїм сусідам.

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ»


   Можливо і вони стануть поштовхом для пошуку правильних  рішень і дещо. Далі буде. Пропонуйте свої варіанти рішення проблеми.  Це наш з вами час.
Системний аналіз интернет ресурса Інна Плотнікова та Дмитра Скобликова.
ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників
організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпра – допомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на ім’я керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича:     № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.

Дякуємо за матеріальну підтримку нашої роботи!

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/                    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий