МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 27 сентября 2016 г.

НЕ ЛЕГІТИМНИЙ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ ДНІПРА, І ЩО ДАЛІ?

У Дніпрі забули утворити конституційний   виконком міськради                     (відповідь на запит – екскурс в історію)


    
     Нарешті, нам вдалося зібрати всі пазли головоломки щодо бажання з’ясувати обставини створення виконавчого органу місцевого самоврядування, Виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради.

   На наш інформаційний запит отримали офіційну відповідь надану Державним архівом Дніпропетровської області при Дніпропетровській обласній державній адміністрації в якій зазначено, що серед документів, які знаходяться на зберіганні в державних архівах області запитуваних рішень, актів або розпоряджень про створення юридичної особи «Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради» не виявлено.
   Бажання звернутись до них повторно з уточненим запитом щодо конкретики статусу юридичної особи (виконкому), яка у відповідності до чинного законодавства має бути юридичною особою публічного права, паралізує страх. А може, вони почнуть розривати сарматські могили, в пошуках відповіді на черговий, уточнений інформаційний запит?

   Публікуємо фотокопії даного листування (на фото):













    
Опублікував: Дмитро Скобліков.
   ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпра – допомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на ім’я керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.

Дякуємо за матеріальну підтримку нашої роботи!

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий