МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 6 сентября 2016 г.

ПОВОДИРІ НЕ ЛЕГІТИМНИХ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

У Дніпрі з бюджету підтримують фейкові ОСББ


За відсутності законного, конституційного власника, яким у відповідності до Конституції і статті 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” є зареєстрована у відповідності до чинного законодавства територіальна громада, як юридична особа публічного права, шахраї з нелегітимної Дніпро міської ради, вирішили розпорядитися бюджетними грошима на свій власний розсуд заганяючи „баранів” в стійло ОСББ.

Нагадаємо, що згідно статті 60, територіальним громадам (юридичним особам публічного права) сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження.
Отже, власником землі і житлових будинків в межах адміністративно-територіальної одиниці, у відповідності до чинного законодавства, є територіальна громада, яка безпосередньо або через утворені нею представницькі органи місцевого самоврядування розпоряджається своєю власністю.
На сьогоднішній день в Україні не існує жодної легітимної (утвореної Розпорядчим актом Президента України) територіальної громади, юридичної особи публічного права, а значить і не має жодного легітимно утвореного органу місцевого самоврядування – усі існуючи є не законними.

Кого і чиї інтереси представляють шахраї з міськради, заганяючи „баранів” в ОСББ за кошти з місцевого бюджету, не важко здогадатись. І йдуть недалекоглядні барани в стійло ОСББ, під оптимістичні гасла обіцянок європеретворень та акомпанемент пиляючої міський бюджет пили, не розуміючи всієї підступності влаштованої для них пастки. А головне, що в цьому випадку безглуздо кричати їм у спини про те, що безкоштовний сир тільки у мишоловці...       



Чергова нахабна мишоловка від влади?

 Недавно всіх голів ОСББ, на зібранні в міськвиконкомі представник черкаських тепловиків ("Теплокомуненерго") здивував не на жарт, а точніше стурбував.
Ось в чому справа.
Наші тепловики переходять в фазу обережного наступу на ОСББ. Першою ластівкою стала інформація, що до наступного сезону ми всі повинні підписати договір між Постачальником та Отримувачем, (ОСББ повинно виступити в ролі Отримувача).
Прочитавши цей договір ми так і не зрозумів, що з цього корисного отримає ОСББ, але точно переконалися що всі свої проблеми "тепловики" збираються повісити на нас.
Тепловики неоднозначно сказали, що хто не підпише цей договір до наступного опалювального сезону, тепла не отримає.
І ось виникає логічне питання: ЩО РОБИТИ?
Хтось каже що це "пушка" і пропонує нічого не робити. Ми все таки вважаєм що треба це питання, раз воно було піднято, пропрацювати і визначити свою позицію стосовно того як ми, голови ОСББ бачимо співпрацю з постачальниками тепла.


http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий