МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 22 сентября 2016 г.

ТАК ХТО Ж ВОНИ ПО СПРАВЖНЬОМУ ЩУРИ ТА ДЕРЖИМОРДИ, ЧИ ДЕПУТАТИ?

Депутатів – до відповідальності

перед громадами.


Громадяни й  депутати,
як вода та масло.
Більш не будем обирати,
бо вже знаєм за  що.

     Здійснивши візити на сесію села Малютянка  Києво-Святошинського району Київської області і на комісію Київради по місцевому самоврядуванню,  ГО «Самоврядна громада» підтвердила для себе ще раз, що депутат громадянину не товариш, а навіть злодій в умовах відсутності конституційного власника  і організатор грабунку народу за дорученням.
   Була нагода поговорити  на тонах вимог і правомірних звинувачень  з О.О. Омельченком. Змогли донести основну мету візиту:  прочитати і реалізувати Конституцію України.
   Особливо рекомендовано перегляд тим активістам , хто приймає участь в політичних акціях та мітингах і  ще має надію на зміни від них. По оприлюдненим у відео настроям депутатів можете уявити які процеси відбуваються в містах та селах України і спроектувати своє життя на найближчий час. Тому не чекайте.  Дійте і перетворюйте життя навколо себе не  чекаючи дозволів. Вони вже надані всім з народження.
   Несподіванкою для депутатів села Малютянка стала поява  відповідальних громадян, які дізнались з  повідомлення у відео про бажання сільських голів об’єднувати  села.
   Дізнавшись про сесію, http://gromada.malink.net.ua/novyny  ГО «Самоврядна громада» на неї завітала, оскільки до того ж був гучним  резонанс про вбивство активіста. 
    Не стримували вимогливості  ГО «Самоврядна громада» і в діалозі з  депутатами  Київради, оскільки вже доведено, що Київрада на захисті злочинної корупції.
   
То навіщо нам вони? Діємо самостійно за нормами Конституції України навколо майнових об’єктів, ігноруючи  “обранців” у всіх проектах. З причини відсутності реєстрів майна та землі не приймаємо участі у виборах і починаємо усвідомлювати своє значення вже зараз.
Системный анализ интернет ресурса и личные наблюдения Дмитрия Скобликова.
   ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпра – допомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на ім’я керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.

Дякуємо за матеріальну підтримку нашої роботи!

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/                    СІЧЕСЛАВ ІНФО

Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий