МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 13 ноября 2016 г.

ТВІЙ ДОЛЯНОСНИЙ ВИБІР ЗА ТОБОЮ!

Десятки тисяч українських націонал-патріотів виходять на Майдан 21го листопада.

Тривалий час українські націонал-патріоти не могли між собою знайти консенсусу, але злочинна діяльність режиму змогла об'єднати їх в один потужний кулак. Час Майданів з піснями та танцями закінчився, як й терпіння народу. Збираємося не для того, щоб слухати виступи численних промовців, а для завершення розпочатого у 2014 році. Ми не закінчили "Революцію Гідності". Ми її почали, але не закінчили ...

Зверніть увагу на перелік організацій-учасників: "Правий Сектор", УНСО, ОУН ... Багато з тих, хто прийде 21-го листопада на Майдан воювали на Донбасі. Якщо у вас виникне бажання, то приходьте на Майдан і в обличчя їм розкажіть про план "Шатун" і що всі вони "агенти Кремля". Тільки не забудьте в цьому випадку взяти бинт, вату і зеленку, щоб помазати вавку.

Регіони, годі вже чекати поки "Київ встане" і зробить все за вас. Рівень доходів киян найвищий по Україні. Беріть міні-відпустку хоча б на кілька днів. Квиток у плацкарті поїзда навіть зі Львова коштує всього 100 гривень. Не кажіть, що у вас немає таких грошей. Не шукайте виправдання своєму бажанню, щоб хтось інший все зробив за вас.

100% гарантія - якщо на Майдані збереться не менше 50 тисяч протестувальників, то розходитися не будемо і закінчимо "Революцію Гідності". Беремо з собою всі атрибути Майдану: покришки, щити, каски тощо.

Тисніть по кнопках соціальних мереж, щоб підняти всю Україну!

P.S. Даремно чиновники оприлюднили свої декларації. Ой даремно. Це неповний список того, що в найближчий час буде у них конфісковано і повернуто народу України.

Підпишись на "Українську Революцію"
-

Опубліковано Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/        СІЧЕСЛАВ ІНФО



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий