МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 20 ноября 2016 г.

УЗАКОНЮЄМО СВОЮ ВЛАДУ - СТВОРЮЄМО КОНСТИТУЦІЙНІ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ

Без ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД не ждіть «КОМУНАЛЬНИХ ОПЛАТ»!!! (чергова порція доказів для судді Женеску)


   Сьогодні, це моє гасло! (то я про назву)))
   Цьогоріч, я вже офіційно не платитиму, але продовжу користуватись опаленням і гарячою водою, якщо остання не стане в ранг приємних спогадів про минуле. Чому? Своїм рішенням суддя Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська Самсонова В. В. підтвердила відсутність правосуб’єктності у самозванців, чинивших незаконну «господарську» діяльність, під вивіскою КП «Теплотранс», не залишивши їм права, навіть, на оскарження рішення суду першої інстанції. Хронологія судових перипетій відображена в зведеному матеріалі «Або вивчаєш закони, або не скаржся на тарифи» на цьому ж ресурсі.

   Наступний етап мого єзуїтського плану («шатун») по демонтажу пануючої неконституційної системи державного устрою і системи місцевого самоврядування, полягає у останній можливості в законний спосіб вибороти і довести свою правоту у самому корумпованому, українському суді. І дарма суддя Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Женеску Е. В., затягуючи розгляд моєї адміністративної справи (яка має бути розглянута в місячний термін) стосовно незаконності комунальних підприємств, намагається мене переконати в тому, що цю існуючу систему можна знищити лише через масові страти її «шестерень», я переконаний, що масових розстрілів і повішань виконавців беззаконня і гібридного геноциду сьогодення можна уникнути. Таким «рятівним колом» для цих невігласів і посіпак може стати «безкровне» повернення у рамки чинного законодавства, із подальшою конфіскацією всього ними награбованого та кримінальною відповідальністю (прирівняною до державної зради) всіх причетних. Треба враховувати, що затягування природного (законного) процесу переходу в конституційний простір, збільшує шанси на неприродні процеси по відношенню до потурачів чинного законодавства.
   Що змінилося в Україні з моменту захоплення влади хунтою продажних бариг на крові тисяч українських патріотів? Відповідь, на поверхні: «ми стали жити ще гірше!». І цей стан речей, ці тенденції однакові, що на рівні державного управління, що на рівні місцевого самоврядування.
   Зверніть увагу, сьогодні жоден з депутатів Верховної ради, з її високої трибуни, не відстоює права своїх виборців на конституційний адміністративно-територіальний устрій в Україні, де первинним суб’єктом місцевого самоврядування є територіальна громада (юридична особа публічного права), - власник всіх своїх облікованих і зареєстрованих ресурсів, яка створює свої представницькі та виконавчі органи, а також комунальні підприємства та установи. Більше того, практика місцевих «радопатріотів» нічим не відрізняється від пагубної практики їх «папєрєднікав».
   В «декомунізовановатному» Дніпрі, де депутати-вандали денисенко і дороленко роблять сенсації на демонтажі барельєфів щербицького та брежнєва, при цьому не чіпаючи барельєф кремлівської маріонетки, зрадника України кучми, а філатовська «ширка» із завзяттям «дерибанить» місцевий бюджет, продовжується практика створення незаконних комунальних підприємств, нелегітимною міською радою.
   Про подібний приклад створення КП «Дніпроводоканал», через формальне перейменування його «папєрєдніка», я писав раніше.

   Наразі, завдячуючи небайдужості наших містян, на мою електрону (svf2011@ukr.net) були надіслані фотокопії розклеєних у місті оголошень, а мною були зроблені і зареєстровані відповідні запити на отримання публічної інформації щодо зазначених в оголошеннях рішень Дніпроміськради. Результати офіційних відповідей Департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Дніпропетровської міської ради підтвердили, що напередодні «відзначення» третьої річниці Революції гідності, треба констатувати марність передуючих подій. Нічого не змінилося!

   Сьогодні я пропоную читачам ознайомитись з документами, які підтверджують факт незаконного створення (через перейменування) організації з назвою «Комунальне підприємство «Дніпропетровські міські теплові мережі» Дніпропетровської міської ради», а також незаконної передачі комунальної власності (відповідних мереж і 312 споруд) на баланс організації з назвою «Комунальне підприємство «Теплоенерго» Дніпропетровської міської ради», яке зазначено правоприємником попередньої «пустушки», за підписом недомере філатова.
   Отже, користуючись нагодою, і відвертим ігноруванням суддею Женеску законних термінів на розгляд справи, я подаю (долучаю) через клопотання наявні докази незаконності іще одного «комунального підприємства» та звертаюсь до громадян і громади:
Українці! Не порушуйте чинне українське законодавство!
Не фінансуйте незаконні комунальні підприємства!

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко  
Опубліковано Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/        СІЧЕСЛАВ ІНФО



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий