МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 23 ноября 2016 г.

ЦЕЙ ШЛЯХ ОСИЛИТЬ ТІЛЬКИ СВІДОМА ЛЮДИНА!

Про МАЙДАН, шатунів, непідйомні тарифи і як зупинити обкрадання народу

В пам’ять про загиблих
на Майдані – війні
і в турботу про живих
і ще ненароджених
( В процесі редагування деталей документів – додатків для практичного використаннями правового захисту  громад на місцях )
     В чергову річницю Майдану не хочеться говорити про МАЙДАН,   як подію. Пройшло, минулося.  І, не дай Боже,  щоб ще повторювалось коли в історії України. Оцінку ми було надали на його недосяжній народу сцені.
   
Турбує нині МАЙДАН, як соціальне явище. Причини, хід, наслідки і перспективи колективних дій на місцях у відданість Героям Народного Майдану, яких нажаль серед нас живих вже немає.  Звісно, що в першу чергу як суспільствознавець думаю  про народ, що відгукнувся не на  патріотичні гасла політ сил, а на їх недосконалу і невідому нам євроінтеграцію (!!)  і тим втратив кращих представників нації, що з почестями  відправлені  в небуття з назвою «Герої не вмирають». Вічна слава безвинно загиблим, замордованим, спаленим і безвісти  зниклим в незалежній Україні в Києві під час майдану і війни на сході.  Ваші долі, імена,  сльози  ваших матусь та рідних не дають спокою  нам, живим, що залишились тут утримувати олігархів і чути підступне з новин них і інформаційних каналів ЗМІ, що зменшити тарифи неможливо…. Це конституційному власнику – українському народу?
   Іноді думаю, як просто б було поставивши на ноги дітей, сидіти у екранів телесеріалів, займатись  домогосподарством, пекти хліб, ліпити свої неперевершені як кажуть друзі вареники з вишнями, варити борщі, ходити в театр  і не знати всі підводні течії і камені сучасного цинізму політиків, що дорвались до керма України і впевнено ведуть до знищення народу під яскравими гаслами –орієнтирами на «нібито нову країну» .  Але Бог і доля розпорядились  інакше. Знання законів суспільного розвитку, політики, засад  держави і права, досвід викладання суспільних наук молоді, досвід роботи в бізнесі, досвід суспільного життя в багатій Великій Британії…. Все це не дає спокою нині, коли   бачиш як тоне в глибині незнання і невігластва нація, і як зухвало над ній експериментують так звані ЕЛІТИ, що клонують собі подібні нові форми,  називаючи себе моральними авторитетами. Але це вони самі себе возвеличують на  п’єдестали, доля яких відома з постаментів Леніну. Одна користь за їх дії, що читаючи наші висновки і методичні поради для відданих Конституції України громадян, вони,  маючи  доступ до ЗМІ, оприлюднюють хоч і викривленими наші ідеї для тих, хто змін боїться як біс ладана. Тому хай озвучують. Ми їх всіх добре знаємо : походження, мету, стратегію дій. Ось вони претендуючи на святість і очищення, нібито нові, а такі схожі на обличчя «лідерів» старої відживаючої системи.
   Ніякі підміни не замінять незворотності виконання  економічної вимоги часу – обліку  та контролю балансів держави. Будь які інші штучні ідеї не від добра.  Ми знаємо і ті кон’юнктурні мотиви  блогерських статейок на кшталт  «Переучреждение украинского государства и право большинства»
   Не піарю, а розміщую з метою глибокого включення свідомості в оцінку делітанського підходу авторів.  Прийшов час включення кожного пересічного громадянина в процес, що міністерські кабінети назвали образливим Конституцію України поняттям ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ. В нашому розумінні то все прописано в Основному Законі України,  а вони тупо соромляться назвати той процес своїм законним іменем з назвою безпосередня демократія місцевого самоврядування.
   І маємо ми (!), кожний з нас  включитись в той процес,  щоб урегулювати всі спірні питання, а  не ходити за провокаторами  липового активізму навіть якщо ватажок в “чорній шинелі”, а чи то буде жінка.  Маємо повагу до себе і заявляємо свою позицію, починаючи з відношення і ставлення до тарифів та їх урегулювання.
   Хто сперечатиметься, що ідеї,  оприлюднені в вище запропонованих невідомими авторами статтях невдало копійовані з програмних та методичних рекомендацій  ГО «Правовий простір»,  а потім спаплюжені у вигляді власних умозаключений.  Знайте, що  над ними працювали  цілими інститутами. В пам’ятну дату чергової пам’яті про МАЙДАН потрібно знати замовників фальсифікації Конституції України –  так званих ШАТУНІВ, які блокують дихання БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ДЕМОКРАТІЇ І ВИКОНАННЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ  КОЖНИМ ПЕРЕСІЧНИМ ГРОМАДЯНИНОМ.
   Якщо «Гарант Конституції України» має в арсеналі своєї ораторської лексики поняття «МАХНОВЩИНА» і спрямовує його на адресу самоврядних громад, то кого ще можна назвати ШАТУНОМ окрім тих,  хто утримує ГО само надійно названі інститутами.  Саме за  грантовою підтримкою гаранта вони вважають себе недоторканими!
   Будьте обережні, коли чуєте пропозиції зміни Конституції України. Саме в пам’ятну дату нагадуємо всім слова,  що пролунали над всією Україною. Яскраве, унікальне і живуще у віках України відео, що не дає спокою тим хто накрав, а не заробив свої статки і не соромиться оприлюднювати їх в деклараціях.
Застереження щодо зміни Конституції України
   Про Європейську сутність орієнтації України.
   Нажаль і в 14 році, і в 16 році її слова є актуальними для більшості. І нині вони організаторів майдану вже за життя на смітнику історії, а в наших руках все: правда, Закон, ресурси, надра, права і звісно обов’язки по їх збереженню і утриманню  держави з конституційним змістом.
  Ну і тепер в контексті даних  виступів провідника конституційної ідеї що викристалізувалась в 90-х поговоримо про тарифи, що багатьох громадян підштовхують до останнього  кроку – шибениці.  А даремно. Україна знає вже  практики ігнорування необґрунтованих економічно здирливих шкіру народу  тарифів. Їх не так багато, але є успішні.
   Так О. Яремків, відома економіст, автор книги «Обкрадена Україна» розрахувала вартість видобутку газу і поставила її в основу ціни для споживачів – громадян України і нині сплачує за рік 147-148 грн. попередньо попередивши їх про  свої  висновки.  І щоб не придавати їх розголошенню  і не мати  повторення правомірних кроків свідомих громадян,  вони мовчать, не сперечаються навіть і не зупиняють обрані нею правомірні дії. Шкода, що Ольга Михайлівна, не робить це успішною практикою у себе в будинку у Львові, чим була б більше захищена від тиску.
   Ми надаємо приклад повторення даної практики  мешканців будинку в Києві, які створили будинковий комітет з назвою «Предслава».  
   Не легко було прийняти колективні рішення, але вони те досягли. Повідомлення зборів довели до чиновників. Щоб зупинити конституційний процес і залякати всіх інших бажаючих працювали  в тому напрямку, скоріше за все і організували викрадання лічильник тепла на будинок, щоб на час підвищення тарифів показати різницю і так звану «користь»  від самоорганізації. Тиск із середи зацікавлених в ОСББ звісно робить свою справу. Але прогресивна більшість перемагає. Шкода, що не вистачило знань по свіжим слідам жителям  відкрити  кримінальну справу. ( Що сподіваємось,  виправлять по факту космічно завищених виставлених цінах на послуги  опалення в будинку ) і будинковий комітет колегіальними рішеннями про вимогу обліку майна всього будинку примусять місцевих управителів району стати в конституційну площину забезпечення справедливих і законних  умов життя  громадян Печерського району. Хаотичним і стихійним сплеском емоцій питання не вирішиться.          
Громадська робота вимагає послідовних дій з оцінкою ставлення до них місцевих депутатів, що б’ють себе в груди і  присягаються на зустрічах покращенню життя громади,  а не  в збільшенні статків,  щоб відобразити їх в Е –деклараціях. Заявляйте  про своє розуміння своїх прав і їх злочинного становища, про знання викрадання ваших прав під час нелегітимних виборів у нелегітимні установи.  Матеріали доказів на нашому сайті оприлюднені.
   Звісна річ  має бути проведено розслідування щодо тих рахунків на які сплачуєте ви за послуги. Вони  всі відкриті не в територіальних громадах.
  Всі отримані вами докази мають бути озвучені і доведені до громадськості – своїх сусідів на зборах – як вищому органу влади в державі. Пропонуємо програму дій по роботі з сусідами і прийняттю колегіальних рішень:
1.        спільно з мешканцями сусідніх будинків, або окремо в будинку провести збори мешканців з темою зборів « Облік об’єктів народного багатства на власників будинку» ( або будинків) Радимо включити і спільну територію подвір’я, дитячого майданчику і всіх об’єктів мереж. Легше дані рішення приймати будинковими комітетами, які згідно Конституції України мали б бути сформовані в кожному будинку, як низові представницькі органи за відсутності таких в ваших територіальних адмін – тер одиницях.  На зборах маєте проголосити резолюціями і протокольними рішеннями зборів про оформлення  власності на житлово майнові комплекси  жителям – власникам квартир, ( а не оформлення «права власності»). Візьміть до уваги, що вони складаються не лише зі стін, землі, інженерних, електро, і каналізаційних мереж, але і тих ресурсів, що їх наповнюють (ресурсами Богом наданими або створені  попередніми поколіннями для нас і наших нащадків ГАЗ, ВОДА, ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ).   Адже до цього часу той облік так і не здійснений, а нам нав’язують думку,  що нібито ресурси викрадені  у нас,  коли ми «міцно спали» заколисані серіалами. Але повірте, не вкрадені. Все у нашій з вами власності, просто неоформлені. Через оформлення, через розрахунки витрат на доставку  послуг зменшимо і тарифи.
2.       Потрібно кожному з сусідів донести суму заборгованості держави перед громадянами, яка безапеляційно  складена відомим нам економістом Ольгою Яремків. 
3.       Прийняти текст повідомлення КИЇВГАЗУ загальними зборами мещканців в будинку і надіслати його Додатки до повідомлення в Київгаз зареєстровані О. М. Яремків обґрунтовують злочинність ціни на тарифи і можуть бути використані громадянами, що мають повагу до себе.            
   Власні гаманці нас і  пробудили,  кого до паніки, а кого до дій. Ті що будуть здатні до дій і спроможні організувати процес  на місцевому рівні щоб зупинити тарифний геноцид і реалізувати ваші права як власників у будинку і має право на лідерство в депутати. Всіх інших красномовних кар’єристів найманих олігархами і відомим політиками женіть світ за очі. Управителів не підпускайте до управління майном до тих пір допоки не знайдете в балансах територіальних громад і підписаних договорів оперативного  управління   або  договорів господарського відання органами виступаючими  від імені територіальних громад.  Не вірте і не страшіться  про накручені борги. Зупините тарифний геноцид колективом свідомих  власників, якщо :
o       письмово обґрунтуєте свою  позицію власників і наді шлете чиновникам;
o       оприлюдните її в соціальних мережах;
o       будете фільмувати збори і демонструвати їх на сайтах і в соціальних мережах;
o       самі чітко будете дотримуватись  Законодавства України в своєму житті;
o       будь яке аморальне і неадекватне поводження з вами чиновників будете фіксувати заявами в кабінети адміністрацій про невідповідність займаній посаді, або перевищення своїх обов’язків, в поліції будете відкривати кримінальні справи через заяви про злочини, які реєструватимете невеличкими групами громадян – однодумів.
   Якщо не реєструють в Єдиному державному реєстрі досудових розслідувань, невідкладно через суд реєструєте Скаргу на бездіяльність  слідчих  за додатком. Дана судова заява має бути розглянута протягом трьох діб і вам на телефон прийде повідомлення про дату та час розгляду.  Дотримайтесь розгляду  і озвучування рішення суду власно суддею в присутності свідків, під запис технічних засобів контролю засідання . І в подальшому готуйтесь свідомо і зі знанням справи контролювати роботу слідчих,  перевіряючи хід слідства, наповнення справи матеріалами, виконання ваших заяв і клопотань, фіксацією свідчень свідків в матеріалах справи. Через міліціянтів і оперативно-слідчі групи МВС поліцейської служби ми змусимо чиновників дотримуватись покладених на них зобов’язань і приведемо таки до пере заснування держави лише через самоорганізацію населення на місцях,  а не в який інший спосіб.
   Збори на подвірному   майданчику, біля будинкового під’їзду винесуть конституційні рішення і з часом приведуть населення  до рівних стартових можливостей, які нам законодавчо були надані Декларацією Про державний суверенітет, Конституцією і Законами України, а просто проігноровані Л.  Кравчуком і його послідовниками. Нині ж ми все зрозуміли. В нас є всі права і виконавши свої обов’язки по збереженню надр і національного багатства ми змінимо своє становище. Ставши двигунами політики в Україні, знешкодимо шатунів і  будемо заможними в нашій республіці – справі громад.

Координатор оргкомітету по встановленню конституційного устрою
В.О. голови ОСН КМК « Пробудження»
Інна Плотнікова
Опубліковано Дмитро Скобліков

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/         СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий