МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 14 декабря 2016 г.

ПОКИ НЕ БУДЕ ВИКОНУВАТИСЯ КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - НІ ЯКИХ ОПЛАТ ТА ПОДАТКІВ!

Без ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД не ждіть «КОМУНАЛЬНИХ ОПЛАТ»!!!


    Сьогодні, це моє гасло! (то я про назву)))
   Цього річ, я вже офіційно не платитиму, але продовжу користуватись опаленням і гарячою водою, якщо остання не стане в ранг приємних спогадів про минуле. Чому? Своїм рішенням суддя Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська Самсонова В. В. підтвердила відсутність правосуб’єктності у самозванців, чинивших незаконну «господарську» діяльність, під вивіскою КП «Теплотранс», не залишивши їм права, навіть, на оскарження рішення суду першої інстанції. Хронологія судових перипетій відображена в зведеному матеріалі «Або вивчаєш закони, або не скаржся на тарифи» на цьому ж ресурсі.

   Наступний етап нашого єзуїтського плану («шатун») по демонтажу пануючої неконституційної системи державного устрою і системи місцевого самоврядування, полягає у останній можливості в законний спосіб вибороти і довести свою правоту у самому корумпованому, українському суді. І дарма суддя Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Женеску Е. В., затягуючи розгляд моєї адміністративної справи (яка має бути розглянута в місячний термін) стосовно незаконності комунальних підприємств, намагається мене переконати в тому, що цю існуючу систему можна знищити лише через масові страти її «шестерень», я переконаний, що масових розстрілів і повішань виконавців беззаконня і гібридного геноциду сьогодення можна уникнути. Таким «рятівним колом» для цих невігласів і посіпак може стати «безкровне» повернення у рамки чинного законодавства, із подальшою конфіскацією всього ними награбованого та кримінальною відповідальністю (прирівняною до державної зради) всіх причетних. Треба враховувати, що затягування природного (законного) процесу переходу в конституційний простір, збільшує шанси на неприродні процеси по відношенню до потурачів чинного законодавства.
   Що змінилося в Україні з моменту захоплення влади хунтою продажних бариг на крові тисяч українських патріотів? Відповідь, на поверхні: «ми стали жити ще гірше!». І цей стан речей, ці тенденції однакові, що на рівні державного управління, що на рівні місцевого самоврядування.
   Зверніть увагу, сьогодні жоден з депутатів Верховної ради, з її високої трибуни, не відстоює права своїх виборців на конституційний адміністративно-територіальний устрій в Україні, де первинним суб’єктом місцевого самоврядування є  територіальна громада   (юридична особа публічного права), - власник всіх своїх облікованих і зареєстрованих ресурсів, яка створює свої представницькі та виконавчі органи, а також комунальні підприємства та установи. Більше того, практика місцевих «радопатріотів» нічим не відрізняється від пагубної практики їх «папєрєднікав».
   В «декомунізовановатному» Дніпрі, де депутати-вандали Денисенко і Дороленко роблять сенсації на демонтажі барельєфів Щербицького та Брежнєва, при цьому не чіпаючи барельєф кремлівської маріонетки, зрадника України Кучми, а філатовська «ширка» із завзяттям «дерибанить» місцевий бюджет, продовжується практика створення незаконних комунальних підприємств, нелегітимною міською радою.
   Про подібний приклад створення КП «Дніпроводоканал», через формальне перейменування його «папєрєдніка», я писав раніше.

   Наразі, завдячуючи небайдужості наших містян, на мою електрону (svf2011@ukr.net) були надіслані фотокопії розклеєних у місті оголошень, а мною були зроблені і зареєстровані відповідні запити на отримання публічної інформації щодо зазначених в оголошеннях рішень Дніпроміськради. Результати офіційних відповідей Департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Дніпропетровської міської ради підтвердили, що у термін «відзначення» третьої річниці Революції гідності, треба констатувати марність передуючих подій. Нічого не змінилося!

   Сьогодні я пропоную читачам ознайомитись з документами, які підтверджують факт незаконного створення (через перейменування) організації з назвою «Комунальне підприємство «Дніпропетровські міські теплові мережі» Дніпропетровської міської ради», а також незаконної передачі комунальної власності (відповідних мереж і 312 споруд) на баланс організації з назвою «Комунальне підприємство «Теплоенерго» Дніпропетровської міської ради», яке зазначено правоприємником попередньої «пустушки», за підписом не до мера Філатова.
   Отже, користуючись нагодою, і відвертим ігноруванням суддею Женеску законних термінів на розгляд справи, я подаю (долучаю) через клопотання наявні докази незаконності іще одного «комунального підприємства» та звертаюсь до громадян і громади:
  Українці!          Не порушуйте чинне українське законодавство!
Не фінансуйте незаконні комунальні підприємства!


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко  

Опубліковано Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/        СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий