МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 30 декабря 2016 г.

НЕГАЙНО ОЗБРОЇТИ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ЗАГОНИ САМООБОРОНИ

ДЕРЖІТЬ ПОРОХ СУХИМ!
     Як це не жахливо, але ми завдяки нашому сусіду, стоїмо на порозі, хай тільки мовного нападу на Україну, а може і третьої світової війни, це сумно, но це факт.
   Хто цього не чує і не бачить, так це тільки мабуть «глухі та німі» мешканці цієї країни. Уся свідома спільнота країн розташованих від Чорного до Баренцового морів та маючи кордон з Росією вже давно забила про це сполох, тільки не всі у Європі ще розуміють, мабуть тому що АТО, а у простонародді війна  їх ще не торкнулася.
   У ці доленосності часи не тільки країни, а і прості люди повинні само організуватися для опору від загарбника, коли ми бажаємо на справді зупинити цю агресію Путіна. Треба негайно озброїти бойовою зброєю створені ще на початку 2014 року територіальні загони самооборони громадян по всій Україні, які вже давно на ділі доказали свою спроможність у виконанні захістних дій відносно нашої неньки. А це на хвилиночку понад 5, а може і 6 мільйонів українських патріотів, десь по 200 чоловік від громади, і це не рахуй народну «армію» волонтерів, які також можуть декілька разів у місяць виїжджати на тренування навчатися та вдосконалювати свої вміння. Ще є потужні і могутні внутрішні резерви з тих відповідальних людей загартованих ще при радянській владі виконувавши свій почесний обов'язок у огранених воєнних контингентах та і у ДОСАФах, це не кажучи про тих хто пройшов з АТО, які б у першу чергу і вчили цих громадян.
Оце і буде наша реальна відповідь невгамовному Путіну!
   Коли ми не на словах а на ділі бажаємо, як справжні громадяни своєї України, не дати розірвати нашу країну на шматки – усі повинні бути обхвачені цією думкою та розуміти про загальну відповідальність за майбутню.
 Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий