МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

четверг, 8 декабря 2016 г.

ЯК НАС ГРАБУЮТЬ УСІ, ХТО ЗАХОЧЕ, ТОМУ, ЩО ДУРНІ.

Лариса Щепьоткіна.           Прес - конференція щодо відносин населення України  з "постачальниками" послуг.


6 грудня 2016 в Херсон, в прес – клубі Новий деньвідбулась прес – конференція Лариси Щепьоткиної,голови ОСН №11 «Забалка» з питань  відносин населенняХерсону з надавачами послуг.

Прес – конференція розпочалась з вшанування пам’яті батьків та матерів херсонців, що під час Великої Вітчизняної війни звільнили Україну від німецько – фашистських загарбників, а потім повернулись на Батьківщину аби підняти з руїн зруйноване господарство.
Втім, вашій увазі пропонуються відео матеріали прес – конференції.
Прошу пробачити виступаючих за хвилювання.

Це зрозуміло. Адже жити приходиться без світла, газу, тепла у власній оселі, завдяки  приватним інтересам «надавачів» послуг.



Споживач та постачальник послуг

"відсутність договору з постачальником послуги не забороняє людині користуватись електрикою та газом, бо ці енергетичні ресурси є її власністю. 
Свідомий власник ресурсу ставить питання: на якій підставі я маю сплачувати комусь за користування своєю власністю?" https://gromada-ks.blogspot.com/2016/...

"скасувати законодавчі, розпорядчі акти, постанови тощо, спрямовані на усунення власника - народу України - від безпосереднього розпорядження своєю власністю – національним багатством, засобами виробництва, різноманітними ресурсами тощо, як такі, що порушують права людини відокремлено і народу України в цілому."

"припинити діяльність приватних кампаній, товариств, організацій, що отримують прибуток від користування національним багатством Українського народу та його ресурсами до узгодження з власником – Українським народом – порядку їх діяльності на території України"

Экономика Украины. Тарифы…. Кому и за что мы платим?
"На сохранившейся с советских времён разветвлённой системе добычи, переработки, передачи жизненно необходимых каждому человеку ресурсов – воды, газа, электрической энергии, - буйным цветом расцвели невесть откуда появившиеся акционерные общества."  https://gromada-ks.blogspot.com/2016/...

Опублікував: Дмитро Скобліков.

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий