МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 13 января 2017 г.

З ПЕРЕСІЧНИХ МЕШКАНЦІВ У СПРАВЖНІХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!

ЗНОВУ ПРО ТО,
ЯК СЕБЕ ПОВАЖАТИ
1. Відмовляємось від ідентифікаційного коду фізичної особи і стаємо громадянином - підприємцем заст.128 Господарського кодексу України (Додаток 8 до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (пункт 1 розділу VІІІ)
 http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z2211-13;
2. Паралельно робимо запити про рахунки на які треба сплачувати місцевий податок (єдиний, прибутковий, земельний) податок чи належать ці рахунки, нам громадянам на правах публічної власності, як членам територіальних громад і платників податків за ст.142 Конституції України, алгоритм запитування викладений тут:
http://pravoprostir.com/algoritm-vstanovlennya-vidsutnosti-u-podatkovix-inspekcij-raxunkiv-publichno%D1%97-vlasnosti-teritorialnix-gromad-i-yak-naslidok-publichno%D1%97-vlasnosti-gromadyan-ukra%D1%97ni-1-robim-zapit/
3. Якщо є наймані працівники, то розірвати договори, які укладені в центрі зайнятості (оскільки їх там укладають громадяни які не оформили підприємницьку діяльність):
а) найманий працівник пише заяву на прийом на роботу громадянину-підприємця;
б) громадянин-підприємець складає наказ про прийняття на роботу ЗРАЗОК 1, ЗРАЗОК 2 і робить запис в трудову книжку за ст.51 ЦК України тм Трудовим кодексом України, для цього потрібна тільки печатка;
в) укладаємо трудовий договір ЗРАЗОК договору;
г) повідомляємо податкову і пенсійний про те, що громадяни-підприємці не платники податків бо ми всі власники НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА держави та територіальних громад і місцевих бюджетів:
http://pravoprostir.com/uvaga-pidpriyemciv-mi-z-vami-vzagali-ne-platniki-podatkiv-bo-mi-vsi-vlasniki-derzhavi-ta-teritorialnix-gromad/
4. Переконуємося, що нас, як суб'єктів мікропідприємництва НІХТО не перевіряє
5. ДЛЯ СЕБЕ розбираємось на випадок наїзду “податкової”, що вона зареєстрована не як орган влади, а як суб'єкт господарської діяльності, як це зробили ми в Сєвєродонецьку. Запит ДПІ рахунок на землю зразок - ВСІ податки Запит про надання публічної інформації - держказначейство рахунок територіальної громади) - ВСІ ПОДАТКИ. Запит про надання публічної інформації - держказначейство рахунок територіальної громади) - ВСІ Повідомлення про рахунки ВСІ ПОДАТКИ.
http://pravoprostir.com/poryadok-oskarzhennya-dij-dpi-shhodo-styagnennya-yedinogo-socialnogo-vnesku/
6. Якщо ви запитаєте, про пенсію своїх найманих працівників, то читаємо ЗУ ”Про пенсійне забезпечення”
де є поняття не страхового, а ТРУДОВОГО СТАЖУ, який підтверджується записом в трудовій книжці, що вами і зроблено .
Тоді ваш робітник, як громадянин України і власник національного багатства України отримає пенсію за рахунок ПРИМНОЖЕННЯ національного багатства України в територіальних громадах їх радами.

Опублікував: Дмитро Скобліков.

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий