МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 20 января 2017 г.

КРІМ НАС, КОЛОНІЯ ПОЛІТИЧНИХ РАБІВ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНА

МИ УСІ, ПО ФАКТУ, НА ЖАЛЬ, ПЕРЕБУВАЄМО ДАЛЕКО НЕ В РІВНИХ КОНСТИТУЦІЙНИХ
ТА ГРОМАДЯНСЬКИХ ПРАВАХ
     Не потрібно було звати спеціалістів з Грузії, аби просто поміняти назву та перевдягти стару міліцію у нову форму. Такий експеримент коштував державі занадто дорого.
   Для пересічних громадян нічього нажаль не змінилося. ЧЬОМУ?
   Як за часів Януковича ТАК і ЗАРАЗ при спробі нападу наприклад на сина мінністра МВС, начальника обласної міліції чи поліції, або на сина чи доньку будь якого навіть районного прокурора уся группа була б затримана на протязі декількох годин. Що ми бачимо на моєму прикладі? Є повна відео фіксація нападу (яка станом на сьогодні офіційно не долучалася до матеріалів кримінального провадження), є всі номери автівок яки приймали участь у нападі, була та залишається небезпека повторного нападу на мене і членів моєї родини.
P.S. Я не боюся, я констатую лише неприємні факти для платників податків. Станом на сьогодні показники "розкриваємості" на найнижчьому рівні. Немає відчуття захищенності у своїй державі, 100% правосуддя знаходиться ще на стадії формування як такого. Іноземним пеціалістам які мали відповідати за реформи перед державою або не дали довести все до кінця, або вони самі залишили цю справу розуміючи, що без політичної волі верхівки влади нажаль нічього довести до ладу не вдасться. Чи можливий був подібний напад скажімо у будь якій розвиненій країні? Чи впевненні Ви, що завтра таке раптом не станеться з вашими дітьми, або з вами особисто? Вихід є - це 100% боротьба за відновлення своїх конституційних прав на усіх рівнях. ( кожен на своєму)
   Байден дав нам досить прями меседж - виборюйте свої права самостійно, не чекайте , що це хтось зробить за вас. Переслідуйте до останнього усіх не чистих на руку чиновників. За нас цю роботу нажаль не зроблять не США, ні Грузія, не тим більше Росія.
   СХОЖЕ МИ ПОВЕРТАЄМОСЯ НАЗАД У МИНУЛЕ.
МАКСИМ ГОЛОСНИЙ
        
   НЕВИКОНАННЯ ЦИХ КОНСТИТУЦІЙНИХ ВИМОГ, СТАНЕ ПОЧАТКОМ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ ЗА ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ!
Опублікував: Дмитро Скобліков

http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий