МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

понедельник, 16 мая 2016 г.

ЗА РАДИ НАЖИВИ, ЦІ ЛЮДИ ГОТОВІ НА ВСЕ

ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРОДУ УКРАЇНИ


   Шановний народе! Хочемо звернутися до кожної родини, до кожної людини, яка не втратила здібність до мислення та самоаналізу, щоб ви задумалися,  хоч на мить, зупинилися  від того шаленого темпу самовиживання.  Нас загнали  в рамки, як тих вовків, які готові прийняти смерть але не перескочити через червону стрічку, тим самим врятувавши своє життя.

    Влада настільки убезпечила себе від народу, що кожний людський прояв, повторюсь людський  – вони сприймають як особисту образу, вони готові любим способом придушити цей прояв волі аби і надалі спокійно жити і паразитувати. Хочеться навести аргументовані докази того що відбувається насправді, а відбувається ось що….
   Згідно Основного закону України – Конституції стаття 5 «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування». та згідно статті 3 Конституції «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави».
   Тобто  Закон говорить – що здійснювати владу народ може безпосередньо, тобто самостійно без органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб. І коли на сьогодні ми, ті, хто усвідомлює  до чого призвела держава, своїми діями в особі органів державної влади, та місцевого самоврядування, взяли владу безпосередньо, як міжнародну суверенну владну неурядову організаційно-правову форму самозабезпечення, самоорганізації, самозахисту, безпосереднього самоврядування та прямого народовладдя людей – жителів міста Хмельницького та жителів
   Хмельницької області, з яким спротивом ми зіштовхнулися. А закон про місцеве самоврядування пунк 1, стаття 75 «органи та посадові особи місцевого самоврядування є підзвітними, підконтрольними і відповідальними перед територіальними громадами» пункт 2 цієї ж  статті «Територіальна громада у будь-який час може достроково припинити повноваження органів та посадових осіб місцевого самоврядування, якщо вони порушують Конституцію або закони України, обмежують права і свободи громадян».  Ось на цьому місці хочеться зупинитися і сказати вам шановні, що закон дає нам повне право запитати усі органи влади та місцевого самоврядування – щоб вони надали детальну відповідь, кому, ким, на основі яких законів  та документів було орендовано чи продано кожний клаптик землі, кожне приміщення, яке побудовано на крові та потові нашого народу, та полито кров’ю наших батьків та дідів. Яку спадщину залишили нам наші попередні покоління і що залишимо ми своїм дітям.
   Транснаціональні корпорації зацікавлені в наших чорноземах але не зацікавлені в нашому народові. Ми підтримуємо економіку Китаю, Турції, та інших країн а наших виробників переслідують ті ж самі органи влади та місцевого самоврядування, які мають їх захищати та допомагати  згідно закону.  Шановні органи влади   та місцевого самоврядування, ми розуміємо що ви дуже боїтеся втратити свої крісла та владні повноваження, але ми  не забираємо вашу владу, ми використовуємо своє право, волевиявлення, жити та працювати як людина. Ми підтримуємо виробників та народних підприємців, які надають послуги, які не вбивають, не отруюють, та не знищують нас самих та наших дітей.
   Тому якщо людина свідома і має відповідальність перед самим собою та своїм народом, вона ніколи не дозволить поливати землю тією кількістю ядохімікатів,  будувати заводи, які своїм виробництвом вбивають все живе навкруги, виготовляти продукцію з ГМО та іншою гидотою, яку навіть тварини не вживають. Ця людина також знає, що за кожен свій крок та діяльність вона рано чи пізно буде нести відповідальність і це ляже важким тягарем на її родину, дітей, правнуків.
   Вражає інше – заради наживи, ці люди готові на все, цікаво чи є межа їхньої жадоби, скільки потрібно вкрасти, обдурити, врешті решт вбити, щоб вгамувати це невгамовне бажання, судячи з того що відбувається,  меж не має. Та мабуть має бути та сила, яка зупинить цю вакханалію, цю невеличку купку людей, хоча важко назвати їх людьми, бо людина , якщо вона дійсно людина не може дозволити те, що вони собі дозволяють. А що ж народ, а народ мовчить – його травлять, гноблять, принижують, знищують фізично, психологічно, морально, духовно, хочеться запитати – що ще треба вам зробити, народе, щоб ви нарешті пробудилися від того тяжкого, затяжного сну і зрозуміли, що це ми своїм мовчанням, своєю байдужістю, нетерпимістю один до одного перекреслюємо своє теперішнє та знищуємо своє майбутнє. Тому ми сьогодні закликаю кожного з вас, ми звертаємось до тієї частинки того Я, яке ви отримали при народжені, до того людського, що ще є у кожного – усвідомити, що від кожного з нас, абсолютно від кожного залежить подальша доля нас самих та нашої країни.
   Тому враховуючи  закон про місцеве самоврядування пункт 3 статті 60 «Територіальні громади сіл,селищ, міст, районів у містах безпосередньо або через органи місцевого самоврядування можуть об’єднуватися на договірних засадах на праві спільної власності…. і створювати для цього відповідні органи і служби»  та пункт 1 статті 71 «Територіальні громади, органи та посадові особи місцевого самоврядування самостійно реалізують надані їм повноваження»  та Конституцію України стаття 69 «Народне волевиявлення  здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії».
   Тобто територіальні громади на договірних засадах можуть самостійно, безпосередньо здійснювати  та реалізовувати свої права, як економічні так і права людини, як творчої, незалежної особистості, яка може проявляти і творити себе та свій простір.  Це накладає величезну відповідальність але це дає необмежені можливості  територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів утримувати свої школи, дитячі садочки, лікарні, які влада намагається закрити (щоб не  витрачати на них гроші із державного бюджету). Це надає можливість створювати робочі місця, відновити роботу ферм, заводів, фермерських господарств і народних підприємств та підприємців. Стане можливим будівництво будинків та квартир для усього населення, а не тільки для купки певної групи людей, які вважають себе так званою «елітою».
   Чому ж ми з такою легкістю даємо можливість захопити землі транснаціональним корпораціям? Чому ми такі байдужі до всього того що відбувається навколо нас? Це ж наше життя, це наша земля, це наші діти, це наш дім, на що ми його перетворили.  Ми звертаємось до тих, хто готовий свідомо взяти відповідальність за своє село, місто, район і почати  всупереч усім труднощам і перешкодам, погрозам та нерозумінню, байдужості і переслідуванні  об’єднуватись, допомагати один одному, бо тільки разом в єдиному пориві ми зможемо піднятись з колін, відчути себе людиною, яка прийшла в цей світ творити добро, любов, нести світло. Це залежить абсолютно від кожної людини, якою б незначною вона сама собі не здавалась, якби ми знали як наші вчинки, наше життя впливають на оточуючих, то ми би прожили зовсім інше життя.
   Хочу закінчити словами В’ячеслава Чорновола, який сказав:  «Україна починається з тебе», так, з кожного з нас, бо ми і є народ, бо ми є Україна, якою вона буде завтра залежить сьогодні від кожного.

Уповноважений у справах територіальної громади міста Хмельницький Любовецька Л.М.

МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!

Слава Україні! Слава Нації!
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий