МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 15 февраля 2017 г.

В УКРАЇНІ ГОСПОДАР - УКРАЇНЕЦЬ!

УКРАЇНЦІ БЕЗ УКРАЇНИ?
     
     Тепер тільки лінивий не каже про те, що причиною всіх бід України є КЛАНОВО-ОЛІГАРХІЧНИЙ ЛАД. А значить треба його на щось міняти.
   Звідки взявся цей самий кланово-олігархічний лад? А взявся він в наслідок НЕЗАКОННОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ 90-х років. Чому незаконної? Були ж прийняті Верховною Радою купа всіляких законів, кодексів, випускалися якісь ваучери, сертифікати тощо. Так були, але все це було зроблено з порушенням статій 228 та 241 Цивільного кодексу України (в частині обовя’язкового підтвердження на референдумі Законів, що обмежують конституційні права громадян - такого референдуму не було!) і ВСУПЕРЕЧ статі 6 Декларації про державний суверенітет України.
   Відкриваємо, читаємо статья 6 Декларації: «Народ України має ВИКЛЮЧНЕ ПРАВО на володіння, користування і розпорядження національним багатством України».
   «Земля, її надра, повітряний простір, водні та інші природні ресурси ....ВЕСЬ ЕКОНОМІЧНИЙ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ, що створені на території України є ВЛАСНІСТЮ ЇЇ НАРОДУ, матеріальною основою СУВЕРЕНІТЕТУ Республіки..." Тобто, незалежна держава Україна створювалась як держава заможних громадян - приватних власників, з рівними стартовими можливостями, платіжеспроможних покупців, внутрішніх інвесторів, яким немає ніякого сенсу (як законним власникам), ховати свої прибутки в офшорах, зацікавлених у реінвестуванні прибутків в національну економіку, у сплаті податків, сильній армії, у вирішені всіх соціальних питань, нарешті зацікавлених народжувати дітей та виховувати їх освіченими громадянами - патріотами, яким є ЩО захищати..
   Натомість, в наслідок приватизації національне багатство опинилося в руках жменьки пройдисвітів, які потім уже завдяки незаконному привласненню прибутків від використання чужого майна стали олігархами - міліардерами. Переорієнтувавши на себе астрономічні фінансові потоки ці новоспечені олігархи взяли під контроль ВСІ гілки влади, ВСІ правоохоронні органи (котрі тепер виконують їх волю і майже не займаються охороною інших громадян) майже всі ЗМІ (через які контролюють громадську думку), всі політичні партії і організації ( незалежно від ідеології).
   Таким чином і був створений кланове – олігархічний, неофеодальний лад на Україні. Це призвело до КАТАСТРОФІЧНИХ НАСЛІДКІВ Як для народу України так і для держави. А саме: крах економіки як єдиного народногосподарського комплексу (в наслідок фізичного знищення величезної долі підприємств всіх галузей,руйнації виробничих зв’язків між підприємствами, деградації професіональних кадрів), жахливі соціально-демографічні наслідки для громадян,які по суті є ГЕНОЦИДОМ Українського народу,майже повне знищення Збройних Сил (в тому числі моральне - маю на увазі втрату мотивації пограбованих громадян захищати свою Батьківщину). Все це, в свою чергу привело до вторгнення іноземного агресора, розчленування країни і поставило її на межу ВТРАТИ ДЕРЖАВНОСТІ і знищення цілого народу.
   Далі відступати нікуди! Або ми зробимо те, що прописали нам в Деклариції про державний суверенітет ті засновники - патріоти, які пожертвували своєю свободою і життям і ПОВЕРНЕМО ЗАКОННОМУ ВЛАСНИКУ-УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСВО УКРАЇНИ, або загинемо як держава і зникнемо як народ.
   Тільки СУСПІЛЬСТВО ПРИВАТНИХ ВЛАСНИКІВ відродить економіку України і врятує всіх нас від погибелі куди нас затягує компрадорський олігархат, який дорвався до влади ( ХТО ВОЛОДІЄ ВЛАСНІСТЮ НА ЗАСОБИ ВИРОБНИЦТВА - ТОЙ ВОЛОДІЄ ВСИМ) і знищує на фронті в ними же штучно створених котлах, а також за допомогою своїх опрічників, найкращих синів України.
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпра – допомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на ім’я керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий