МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 24 февраля 2017 г.

ВМІЮЧІ СЛУХАТИ, ТАК ПОЧУЙТЕ!

ПОРАДА ГРОМАДЯНИНУ
УКРАЇНИ!

      У першу чергу, потрібне через створення органів самоорганізації населення (конституційно первинних органів влади), а не через об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (господарських суб’єктів) оформить національне українське багатство.
   Не зробите це у себе в будинках, на сільській вулиці, то ви і є помічниками знищення воїнів України на сході, ви і є підставою для свавілля силових структур, які готуються до військового перевороту з метою збереження системи розкрадання і збереження російського бізнесу в Україні. Ви, чи то чиновник, чи байдужий до державних справ пересічний мешканець, який рахуючи копійки у своїх кишенях, є тим, хто своєю пасивністю чинить спротив встановлення конституційної справедливості на місцевому рівні, повертаєте Україну в часи рабства, в сітях якого  за рвану, не підкріплену багатством гривну опинитесь і самі. 
   Щоб вийти з тієї зради,  займіть позицію громадянина власника, викініть із свідомості статус фізичної особи – раба системи!
   Ми для вас доступно і просто підказуємо, як може це відбутись. Саме зараз, в час коли загроза військової диктатури нависла над кожним з нас, через обрання відповідальних представників власників в будинках і на вулицях,  та делегування їм повноважень на прийняття законних рішень по встановленню конституційного устрою в державі, ми зможемо зупинити тиск обрізаних олігархів на власне життя, а потім разом знайдемо ефективних господарників, кваліфікованих юристів, розуміючих банківську справу банкірів, здатних сформувати на місцях комунальні банки, що закладуть фундамент воістину НАЦІОНАЛЬНОЇ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ та «ФОНДУ ЗАГАЛЬНОГО БЛАГОДЕНСТВІЮ».
   Лише це може забезпечити стабільність національної валюти – гривні, що дасть передумови відновлення системи національної безпеки (в коментарях до статі тлумачення поняття про національну  безпеку), підніме значення Україну на світовому рівні.
   Не зволікай!  Не чисті на руку та на думку «громадсько – політичні» діячі вже готують нову хвилю столичних сутичок, в ході яких може опинитись близька саме вам людина. Не допусти кровопролиття на черговому МАЙДАНІ, а свою активну і патріотичну позицію вислови відношенням до надісланих на твою адресу «ЗАПРОШЕНЬ У РАБСТВО» ПЛАТІЖОК ПРО КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ. Не сплачуй і не фінансуй крадіїв державного, публічного майна. 
   Заощадь свої кошти і під контролем обраного БУДИНКОВОГО КОМІТЕТУ вклади ту суму в розповсюдження правових знань, а чи то в ремонт каналізаційних або електричних мереж. Гуртом громадою складіть кошторис витрат і збережіть акти виконаних робіт, щоб довести комунальникам їх розкрадання. Перевір відповідальність активістів і підтримай їх роботу. Допоможи їм організувати загальні збори, облікувати спільне майно, де буде і ваша частка. Досліди громадою хто і як ефективно їм розпоряджався допоки ти міцно спав.

Саме такі повсюдні дії і зупинять війну. То ж станьте  миротворцями і підготуйте Україну до перемоги: правової, соціальної і демократичної державності. Створи інтелектуальну революцію мозків громадян!

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпра – допомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на ім’я керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий