МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 28 февраля 2017 г.

ТО ХТО Ж ВІН ТАКИЙ, ВЛАСНИК УКРАЇНИ?

П О В І Д О М Л Е Н Н Я
про відсутність статусу платника податків у громадянина України.
     ДЕКЛАРАЦІЯ про державний суверенітет України N 55-XII від 16 липня 1990 року Верховної Ради Української РСР, п.1 , 3 .6 та 7 розділу VI. ЕКОНОМІЧНА САМОСТІЙНІСТЬ встановлює, що: 
   “Народ України має виключне право на володіння, користування і розпорядження національним багатством України. Земля, її надра, повітряний простір, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території Української РСР, природні ресурси її континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони, весь економічний і науково-технічний потенціал, що створений на території України, є власністю її народу, матеріальною основою суверенітету Республіки і використовуються з метою забезпечення матеріальних і духовних потреб її громадян. 
   Підприємства, установи, організації та виробничі одиниці, розташовані на території Української РСР, вносять плату за використання землі, інших природних і трудових ресурсів, відрахування від валютних надходжень, а також сплачують податки до місцевих бюджетів”. 
   Декларація є основою для нової Конституції, законів України ...” Відповідно до того, що відповідно до глави 2 "Економічна система" ст. 10 та ст. 11 Конституції Української РСР, що діяла на момент прийняття ДЕКЛАРАЦІЇ про державний суверенітет України було встановлено, що:
   Стаття 10. Основу економічної системи України становить соціалістична власність на засоби виробництва у формі державної (загальнонародної) і колгоспно-кооперативної власності. 
   Соціалістичною власністю є також майно профспілкових та інших громадських організацій, необхідне їм для здійснення статутних завдань. 
Держава охороняє соціалістичну власність і створює умови для її примноження”. 
Стаття 11. Державна власність - спільне надбання всього радянського народу, основна форма соціалістичної власності. 
  У виключній власності держави ( загальнонародній власності ) є: земля, її надра, води, ліси. Державі ( народу України) належать основні засоби виробництва в промисловості, будівництві і сільському господарстві, засоби транспорту і зв'язку, банки, майно організованих державою торговельних, комунальних та інших підприємств, основний міський житловий фонд, а також інше майно, необхідне для здійснення завдань держави”. 
   Згідно з частиною 9 закону України УКРАЇНСЬКОЇ РАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІСТИЧНОЇ РЕСПУБЛІКИ Про зміни і доповнення Конституції (Основного Закону) Української РСР було припинено дію глави 2 "Економічна система" і було встановлено, що “9. Припинити дію глави 2 "Економічна система", глави 16 "Державний план економічного і соціального розвитку Української РСР" і глави 17 "Державний бюджет Української РСР до прийняття нової Конституції Української РСР".
  
А з 13.07.1996 року - дня вступу в законну силу Конституції України загальнонародна власність громадян Української РСР перейшла до власності Українського народу — громадян України всіх національностей та власності територіальних громад - жителів сіл, селищ, міст, районів у містах :
- українського народу на 24.08.1991 року на “ землю ( основне національне багатство ), її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу ( ст.13 та 14 Конституції України) ”;
- територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах на “ рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, що є в комунальній власності ( ст.142 та 143 Конституції).-
Відповідно до Положення про паспорт громадянина України ... з ПОСТАНОВИ Верховної Ради України 26 червня 1992 року N 2503-XII
"Паспорт громадянина України є документом, що посвідчує особу ВЛАСНИКА ... України". 
   Отже кожен громадянин України є, по-перше, власником 1/46- мільйонної частки у власності Українського народу, Держави , а по-друге, як член територіальної громади, на території якої він проживає, власником 1/N- нної частки територіальної громади , а взагалі, власником національного багатства (загальнонародної власності) держави Україна. 
   І тому логічним є те, що платниками податків є підприємства, установи, організації та виробничі одиниці, розташовані на території України та вони ж вносять плату за використання землі, інших природних і трудових ресурсів, відрахування від валютних надходжень, так як ці юридичні особи на відміну від громадян України не є власниками ні держави, ні територіальних громад згідно ДЕКЛАРАЦІЇ про державний суверенітет України N 55-XII від 16 липня 1990 року та ст.13 ;14 ст.142 та 143 Конституції України.
   Тому відповідно до того, що за частиною 2 Статті 8. Конституції України “Норми Конституції України є нормами прямої дії”, і тому для кожного громадянина частиною 2 статті 67 Конституцією України передбачено прямий обов'язок щорічно подавати до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом. 
   Виходячи із пунктів 6 та 7 розділу VI. ЕКОНОМІЧНА САМОСТІЙНІСТЬ ДЕКЛАРАЦІЇ про державний суверенітет України N 55-XII від 16 липня 1990 року,що платниками податків до місцевих бюджетів є підприємства, установи, організації та виробничі одиниці, розташовані на території Української РСР та вони ж вносять в плату за використання землі, інших природних і трудових ресурсів, відрахування від валютних надходжень. 
06 травня 2014 на підставі моєї заяви до Державної податкової інспекції у Станично-Луганському районі Головного управління Міндоходів у Луганській області з мене було знято ідентифікаційний номер, тобто індивідуальний податковий номер, про що була зроблена відмітка у моєму паспорті (копія 1). Таким чином, з 06.05.2014р. я, як громадянин-власник України не є платником податків.
   На підставі вищезазначеного, керуючись ДЕКЛАРАЦІЄЮ про державний суверенітет України N 55-XII від 16 липня 1990 року та ст.13 ;14 ст.142, 143 Конституції України,
ВИМАГАЮ:
1. Провести заходи та повернути мені кошти, відраховані юридичний особі з ідентифікаційним кодом юридичної особи 39890913 - - Державна податкова інспекція у Станично-Луганському районі ГУ Міндоходів у Луганській області або Станично-Луганської об’єднана державна податкова інспекції ГУ ДФС у Луганській області, у вигляді податків з моєї заробітної плати, починаючи з дати 06.05.2014 – з дати зняття з мене індивідуального податкового номеру.

Додаток: 
1. Копія сторінок паспорту – 1(один) лист.
“_____”__________ 2017 р. Громадянин України Бондаренко О.Д.

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий