МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

пятница, 3 февраля 2017 г.

ЩО ВЕЩУЮТЬ НАМ РОДИННІ ВОЛХВИ

Гени вільного щасливого життя
в українців активувалися!
Природа розставляє так як має бути,
а не так як комусь закортіло!


ПРОРОЦТВО ВОЛХВА!
     Україна складає планетарний історичний екзамен. Державна прогнивша модель влади, сформована злодійкуватою олігархією та корумпованою бюрократією під наглядом криміналу - агонує. Майдан створив для суспільства екстремальні обставини для мобілізації всіх сил щоб запобігти руйнації держави і виводить на передній план нову силу - інтелектуальну еліту молоду, але вже мудру, яка в свою чергу породить харизматичного лідера нації,реформам якого буде аплодувати ввесь світ. З нинішньої політичної псевдоеліти лідера не чекайте-він формується поза межами зміїнного кубла і влада впаде до ніг, так як сніг з неба.
   Сформується новий тип держави в якій влада і богатство розподілятимуться на принципово інших засадах - закону і чесності. Для цього провіднику нації потрібна буде диктатура закону та особистостті, помноженої на інтелектуальну еліту. Всім свідомим українцям і людям інших національностей які палко люблять землю України не варто боятися слова диктатора - цього слова бояться тільки злодії вони найгучніше будуть верещати про свободу, але не совісті і таким чином проявлять себе. Ви побачите цих соціальних паразитів в "натурі". Перемогти їх під силу тільки безкомпромісному лідеру націїї.
   Все що ви зараз спостерігаєте в псевдополітичному казані - це остання агонія влади виродитися в драконію, але час "Ч" прийшов. Дім політичної псевдороспусти в агонії хоче доїсти державу. Тому,щоб не допустити розвалу держави і відлучити соціальних паразитів від корита, нова еліта надасть лідерові всю повноту влади.
   В Україні буде колективне управління мудрої еліти під проводом харизматичного національного лідера,який здійснить подвиг планетарного масштабу. Це буде суто українська форма управління державою на зразок Гетьманату і загальнокозацьких зборів рішення яких будуть мати найвищу юридичну силу без лобізму корупціїї і особистої зацікавленості.
   В Україну повернуться вчені-патріоти і створять наднову сучасну зброю аналогів якої в світі ще немає і це прискорить рух України в налагоджені нового планетарного порядку,але ми не будемо ніколи мати ядерної зброї та й світ скоро від неї відмовиться. Що зараз робити свідомим патріотичним українцям і тим хто любить нашу землю - дуже міцно тримати в руках автомат "Калашникова"? Він ще пригодиться, а розумних і мудрих молодих українців гуртувати в справжню національну еліту! Негідники, злодюги хапуги й нікчеми зараз масово себе проявляють. Прагнення українців бути сильнішими - це не комплекс меншовартості, а інстинкт самозбереження.
Гени вільного щасливого життя
в українців активувалися! 
Природа розставляє так як має бути,
а не так як комусь закортіло!

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий