МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

понедельник, 13 марта 2017 г.

ОТ ТАКА ПРОПОЗИЦІЯ МАЙБУТНЮ

МАНІФЕСТ МАЙБУТНІХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД УКРАЇНИ
(проект)
     Метою територіальних громад України є досягнення матеріального процвітання УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ, яка через уповноваженого власника задовольняє наші потреби в духовній, побутовій, дозвільній, професійній і інших важливих для людей сферах. 
    Держави, корпорації і бізнесові структури працюють на інтереси територіальних громад.  Для цього нами створюються наступні умови які задовольняють кожну людину, якщо вона сповідує гуманний (роблю добро людям) і природній (роблю добро природі) пріоритети: 
   1. Територіальні громади як суб’єкт права повноправно володіють усіма своїми публічними ресурсами і надають їх тільки у керування державам, корпораціям і бізнесовим структурам на взаємовигідних умовах.
   2. Для корпорацій і бізнесових структур відміняються всі податки, звіти, і державна реєстрація. Держава опікується тільки безпекою і розвитком територіальних громад на основі дотримання принципу доповнення (субсидіарності).
   3. Діяльність корпорацій і бізнесу обмежується тільки антимонопольними правилами і загальними принципами безпеки.
   4. Кожному жителю територіальної громади з дня його народження виплачується гарантована і справедлива суспільна рента (гарантований дохід) за використання усіма у тому числі, і комерційними структурами публічних ресурсів.
   5. Суспільство накладає жорстке табу на релігійні, етнічні, егоїстичні пріоритети, завдяки чому зникають суспільні конфлікти. Втрачає сенс діяльність політичних партій, члени яких сповідують групові і егоїстичні пріоритети,. 
   6. В доповнення до міжнародної і національної фінансових систем використовується облік кооперативної взаємодії, що не потребує зовнішніх запозичень, в якому право на емісію надається кожному жителю територіальної громади, а стерилізація облікових одиниць відбувається при їх вилученні з обігу.
 
   7. Накопичення багатств відбувається не в хибних а виключно в істинних цінностях. Надмірна розкіш стає тягарем.
   8. Суспільне визнання отримують тільки творці і новатори. Умови для самореалізації кожної особистості гарантується державою і вітається суспільством.
   9. Майнова нерівність між людьми формується на принципах відкритого врахування реального індивідуального внеску в майнове процвітання усіх жителів територіальних громад.
   10. Наша мета: держави без кордонів, політика без політиків, економіка без банків, суспільне споживання без податків, енергія без вуглеводнів, наука без таємниць, технології без патентів, польоти в космос без квитків.

   Володимир Латиш

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий