МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 29 марта 2017 г.

ХАЙ КОЖЕН САМ ТОДІ, ПРИЙДЕ ДО СУТІ!

ГРОМАДА
ЧИ ТИРЛО?

     Критика від друзів:

«Громадянська дія» діятиме самостійно


     ДМГО «Громадянська дія» з 2003-го року займається створенням ОСН, які згідно Конституції – є первинними органами ПРЕДСТАВНИЦЬКОЇ влади і структурними одиницями територіальних громад.
   Мета – започаткувати в містах територіальні громади - юридичні особи публічного права, які створюються у першу чергу розпорядчим актом Президента України.

   Оскільки така робота передбачає організовану співпрацю тисяч мешканців мегаполісу, здійснювати її використовуючи ентузіазм декількох активістів - майже не можливо.
   Тому за останні декілька місяців було проведено багато дискусій з представниками різноманітних ГО міста Дніпра і начебто досягнуто порозуміння, у тому, що без консолідації зусиль по створенню єдиного інформаційно - консультаційного центру – не обійтись.
   Чому?
   Тому, що наприклад: поки
 ГО «Самозахист підприємців» відбиває від корупціонерів одного підприємця – сотні залишаються пограбованими;
поки «Правий сектор» рятує долю бійця – на фронті вмирають сотні;
поки
 Сергій Філіпенко опублікує переписку з бюрократами, що доведе їх нікчемність – змінять Конституцію…
   МИ, ЯК ГРОМАДА, ПРОГРАЄМО СТРАТЕГІЧНО і навіть концептуально!
А це значить, що
усі зусилля, якими би високоморальними і патріотичними вони не були – будуть марними, якщо не будуть системними.
   Нажаль порозуміння в цьому питанні у громадян міста – нема й досі. 
Свідомі і націоналістично налаштовані ГО міста, що не були помічені у зляганні з корумпованим адмінапаратом – вирішили погратися у «Етно Громаду Українців у Дніпрі»
. Сподіваюсь влада оцінить таке чергове об’єднання патріотів, які ще довго будуть з’ясовувати - хто з них етнічний, а хто генетичний… бо, як то кажуть: чим би дитя не тішилось, аби не заважали дерибанити бюджет ))
   Тому активісти ДМГО «Громадянська дія» вирішили діяти самостійно і запропонували власний досвід і натхнення, долучившись до конкурсу «Громадський проект» (де міська рада ЗАПРОПОНУВАЛА фінансування безліч абсолютно другорядних забаганок, витрачаючи з бюджету мільйони гривень) з ініціативою створити ІКЦ, який би активізував створення ОСН і об'єднав їх для започаткування ТГ.
   На що нам письмово відповіли, що начебто ТГ – це жителі адміністративно - територіальних одиниць… і взагалі, у нашому місті вже існує якась територіальна громада, а тому інше унеможливлюється.
   Звісно до бюрократів в мене питань вже давно не має, бо їх паразитна сутність зрозуміла… залишилось тільки одне питання, до мешканців міста – МИ ГРОМАДА,ЧИ БИДЛО У ТИРЛІ (фізичні ліца в адмін-тєр. єдініцах)???

Фейсбук, Suvorov Vitaliy
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий