МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

понедельник, 6 марта 2017 г.

А ЛАРЧИК ПРОСТО ВІДКРИВАВСЯ!

КІНЕЦЬ ВІЙНІ!

     ВИХІД З ВІЙНИ НА ДОНБАСІ ДУЖЕ ПРОСТИЙ-
- ПОЧАТИ З ДОНБАСУ ВИКОНУВАТИ КОНСТИТУЦІЮ - ВІДДАТИ НАРОДОВІ ВСЕ НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО ДОНБАСУ, ОФОРМИТИ ВСЕ, ЩО Є НА ТІЙ ТЕРИТОРІЇ І НА 1990 РІК МИ ОТРИМАЛИ ВІД СРСР, ЯК НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО ДЕРЖАВИ
Україна, ЗРОБИТИ ДЕРЖАВНО - КОМУНАЛЬНИМ.
   ЗАРАЗ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ МІСЦЕВА ВЛАДА НЕ УКРАЇНСЬКА, ЗНАЧИТЬ ВСЕ НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО ТИМЧАСОВО ПОВИННО БУТИ ДОКУМЕНТАЛЬНО ОФОРМЛЕНЕ У КИЇВІ ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ, ЯК ЛИШЕ ДЕРЖАВНИМ. В НАШ ЧАС НЕ ТРЕБА ВИЇЖДЖАТИ НА МІСЦЯ, ЩОБ ПОРОБИТИ ТЕХНІЧНУ ДОКУМЕНТАЦІЮ НА ВСЕ І ОТРИМАТИ ПРАВО ПУБЛІЧНОЇ ВЛАСНОСТІ ДЕРЖАВИ НА ВЕСЬ ДОНБАС. А ТОДІ, КОЛИ ВСЕ ЗАСПОКОЇТЬСЯ І НА ДОНБАСІ СФОРМУЮТЬСЯ УКРАЇНСЬКІ ГРОМАДИ, ЯКІ ВИЗНАВАТИМУТЬ КОНСТИТУЦІЮ, ВІДДАТИ ЇМ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ І У КОРИСТУВАННЯ ТЕ, що належить ГРОМАДАМ за КОНСТИТУЦІЄЮ.
   САМ БОГ ПРОСТО КРИЧИТЬ НАМ «ВИКОНАЙТЕ КОНСТИТУЦІЮ І ВІЙНА СКІНЧИТЬСЯ», З’ЯВИТЬСЯ ВЛАСНИК (УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД), ЗНИКНЕ ПРЕДМЕТ ДЕРИБАНУ, ЗНИКНУТЬ НЕУКРАЇНСЬКІ СЕПАРАТИСТИ, БО ВСЕ БУДЕ ОФОРМЛЕНО НА ДЕРЖАВУ і тільки на український народ І ТАК ПО ВСІЙ УКРАЇНІ. ГОЛОВИ РАД! ЩОБ ЗБЕРЕГТИ ДЕРЖАВУ УКРАЇНУ УЗАКОНЮЄМО НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО, ЯК ПУБЛІЧНУ ВЛАСНІСТЬ, КОЖЕН У СЕБЕ НА МІСЦІ, ДОКИ «ДОНБАС» НЕ ПРИЙШОВ У КОЖНИЙ ДВІР.
ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
   ТЕРМІНОВО ФІКСУЙТЕ СВОЮ ПРИВАТНУ ВЛАСНІСТЬ НА ЗЕМЛЮ І НА МАЙНО В СВОЇХ РАДАХ, ЩОБ ВАША ГРОМАДА ВЗЯЛА ЙОГО ПІД СВІЙ ЗАХИСТ, ВИМАГАЙТЕ ЦЕ, ЯКЩО ХТОСЬ БУДЕ ПРОТИВИТИСЬ, НЕ РОЗУМІЮЧИ ВАЖЛИВІСТЬ ЦЬОГО ОБЛІКУ.
   Вся Україна без облікованої національного багатства (Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу – ЦЕ ПОТЕНЦІЙНИЙ І БЕЗКІНЕЧНИЙ ДОНБАС.
   «Наперсточники» виставили під наперстки українську землю – головне національне багатство України. Коли я почула, що Полтавщина – столиця світових чорноземів, що глибина в деяких місцях сягає шести метрів, що Гітлер вивозив полтавський чорнозем вагонами, я повірила, що ціна одного гектару під оренду на «ЧОРНОМУ» ринку становить 300 доларів і більше. В 2013 році всі землі за межами, а це землі «Запасу»  громади, відмерла спадщина і т.д. в руках у ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯХ.  ТО де захована основна корупція в нашій державі?
   Національне багатство (ЗЕМЛЯ) повинно бути не тільки лише державним, але й не віддаватися нікому (окрім громадянину по 2 га І ЛИШЕ ПІД ОСОБИСТИЙ ОБРОБІТОК) у користування. Бо саме земля є основою економіки держави. Які агрохолдинги? Які аграрні партії? Який середній чи малий бізнес? Земля повинна служити виключно народові і бути тільки публічною власністю, оброблятися тільки комунальними чи державними підприємствами, отримувати мільйонні прибутки від найбагатших чорноземів світу тільки для всього народу і в бюджет держави і громади, а вже далі обробіток сільськогосподарської сировини віддаватися у будь-яку власність: чи то приватну, чи то комунальну. Конституція каже: 
   Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству. Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
   Стаття 14. Земля є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави. Право власності на землю гарантується. Це право набувається і реалізується громадянами, юридичними особами та державою виключно відповідно до закону.

Український народе, знову спиш!!!

   В 1996 році земля, як найбільше національне багатство народу повинно було народом обліковане негайно і отримати право власності НАРОДУ.
   БОЖЕ! МЕНІ ЖАЛЬ (СПОВІДУЮСЬ), ЩО НА МОЄМУ ВІДРІЗКУ ДНК- ПРОБЛЕМИ НЕ ОБЛІКОВАНОГО НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ Є І МОЯ ВИНА (МОЯ НЕДОСТАТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ).
   БОЖЕ! ВИБАЧ МЕНЕ ЗА ЦЕ (Я ПРИЗНАЮ СВОЮ ВИНУ, БЕРУ НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ВСЮ ПРОБЛЕМУ ).
   БОЖЕ! ТИ ПОЧУВ МЕНЕ, ПОБАЧИВ І ВИБАЧИВ МЕНЕ. ТЕПЕР ТИ БЕРЕШ ВСЕ У СВОЇ РУКИ І ВИПРАВЛЯЄШ ЦЮ ПРОБЛЕМУ ПО МОЄМУ ПРОХАННЮ. БО ЛИШЕ ТИ ЗДАТЕН НАВЕСТИ ЛАД НА ЗЕМЛІ!!!
   ДЯКУЮ ТОБІ БЕЗМІРНО ЗА ЦЕ!!! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ЗА ЦЕ!!!
ЖАЛЬ!
ВИБАЧ! ДЯКУЮ! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ! ЖАЛЬ! ВИБАЧ! ДЯКУЮ! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ!
   Ніхто не знає, яка повинна бути питома вага псі енергії цієї молитви, щоб такі глобальні проблеми почали виконуватися НЕБЕСАМИ. Може достатньо лише мого голосу на благо планети ЗЕМЛЯ, може двох, ста, тисячі? Тому не гадаймо, підключайся і поширюй !!! І тоді любов і добро переможе!!!

   Валентина Палівода‎
Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий