МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 15 марта 2017 г.

МАТЕРІАЛЬНА ОСНОВА СУВЕРЕНІТЕТУ РЕСПУБЛІКИ

Головне завдання олігархату
     Відволікти увагу суспільства від кінцевої мети будь-якої революції - переходу власності на національне багатство в руки повсталих, новонароджених верст населення.
   В наших умовах це - боротьба за ПОВЕРНЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА ЗАКОННОМУ ВЛАСНИКУ - ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ.
   Чому законному (на відміну від інших революцій)? Тому, що в Україні перехід власності на національне багатство відбувся в серпні 1991 року, коли в наслідок створення самостійної держави Україна (після розпаду СРСР) національне багатство Української РСР, створене потом і кров’ю      (і це далеко не епітет) попередніх поколінь ПЕРЕЙШЛО З ВЛАСНОСТІ колишньої ДЕРЖАВИ (Української РСР) у ВЛАСНІСТЬ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, про що чітко було проголошено в Декларації про державний суверенітет України ( Розділ 6 ): "Народ України має ВИКЛЮЧНЕ ПРАВО на володіння, користування і розпорядження національним багатством України".... і це право власності є (УВАГА!) "МАТЕРІАЛЬНОЮ ОСНОВОЮ СУВЕРЕНІТЕТУ РЕСПУБЛІКИ".
    Ось тоді і відбулася революція - зміна власника національного багатства. Потім, в наслідок КОНТРРЕВОЛЮЦІЇ (незаконна приватизація без передбаченого Цивільним кодексом Всенародного референдуму, без Конституції!, без закону про громадянство!,тощо) національне багатство перейшло з власності Українського народу у Власність жменьки мерзотників, які, сконцентрувавши в своїх руках АСТРОНОМІЧНІ фінансові потоки, переорієнтувавши їх в офшори знекровили українську економіку, знищили більшу частину виробничих потужностей, викинули на вулицю більше 20! мільйонів працівників, зруйнували систему пенсійного, медичного забезпечення, знищили Збройні сили, тощо.
   ГЕНОЦИД Українського народу, порівняний з голодомором і втратами 2-ї світової війни,а також ЗАГАРБНИЦЬКА ВІЙНА з боку агресивного і більш потужного сусіда СТАЛИ НЕМИНУЧИМИ. Олігархат, завдяки отриманим необмеженим фінансовим можливостям, перетворивши всі органи державної влади в інструмент пригноблення аж до повного знищення українського народу та його національної держави, своїм основним тактичним завданням вважає відволікти увагу громадян від ГОЛОВНОЇ МЕТИ Революції Гідності: ПОВЕРНЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА ЗАКОННОМУ ВЛАСНИКУ- УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ.
   Саме для цього, через своїх провокаторів, використовуючи патріотично налаштованих, але не достатньо освічених в економічних питаннях активістів влаштовує локальні акції з ультра патріотичними гаслами, досить агресивними, але такими, що не вирішують кардинально завдання припинення війни, завдають велику шкоду економіці України (і не суттєво торкаючись інтересів олігархату), підривають авторитет національно-патріотичних сил і ВІДВОЛІКАЮТЬ найбільш активну частину Учасників революції Гідності від КІНЦЕВОЇ МЕТИ революції: ПОВЕРНЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА ЗАКОННОМУ ВЛАСНИКУ - Українському Народу шляхом РЕПРИВАТИЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА НА КОРИСТЬ ГРОМАДЯН (не плутати з дуже небезпечною більшовицькою націоналізацією національного багатства на користь чиновників!)."

Владимир Хайтлер

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий