МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 8 марта 2017 г.

ТОМУ, ЩО БІДНІ, ТА ЩЕ І ДУРНІ!

УКРАЇНЦІ БЕЗ УКРАЇНИ?
     Тепер тільки лінивий не каже про те, що причиною всіх бід в України є КЛАНОВО-ОЛІГАРХІЧНИЙ ЛАД. А значить треба його на щось міняти. Спробую і я розібратися. Звідки взявся цей самий кланово-олігархічний лад?А взявся він в наслідок НЕЗАКОННОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ 90-х років.       
   Чому незаконної? Були ж прийняті Верховною Радою купа всіляких законів, кодексів, випускалися якісь ваучери, сертифікати тощо. Так були, але все це було зроблено з порушенням ст.228 та 241 Цивільного кодексу України (в частині обов’язкового підтвердження на референдумі Законів, що обмежують конституційні права громадян - такого референдуму не було!) і ВСУПЕРЕЧ ст.6 Декларації про державний суверенітет України. Відкриваємо, читаємо ст.6 Декларації: "Народ України має ВИКЛЮЧНЕ ПРАВО на володіння, користування і розпорядження національним багатством України. Земля, її надра, повітряний простір, водні та інші природні ресурси ....ВЕСЬ ЕКОНОМІЧНИЙ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ, що створені на території України є ВЛАСНІСТЮ ЇЇ НАРОДУ, матеріальною основою СУВЕРЕНІТЕТУ Республіки..."
   Тобто, незалежна держава Україна створювалась як держава заможних громадян - приватних власників, з рівними стартовими можливостями, платіжне спроможних покупців, внутрішніх інвесторів, яким немає ніякого сенсу (як законним власникам), ховати свої прибутки в офшорах, зацікавлених у реінвестуванні прибутків в національну економіку, у сплаті податків, могутній армії, у вирішенні всіх соціальних питань, нарешті зацікавлених народжувати дітей та виховувати їх освіченими громадянами-патріотами, яким є ЩО захищати.
    Натомість, в наслідок приватизації національне багатство опинилося в руках жменьки пройдисвітів, які потім уже завдяки незаконному привласненню прибутків від використання чужого майна стали олігархами-міліардерами. Переорієнтувавши на себе астрономічні фінансові потоки, ці новоспечені олігархи взяли під контроль УСІ гілки влади, УСІ правоохоронні органи (котрі тепер виконують їх волю і майже не займаються охороною інших громадян), майже усі ЗМІ (через які контролюють громадську думку), всі політичні партії і організації                     (незалежно від ідеології).
   Таким чином і був створений кланове – олігархічний, неофеодальний лад на Україні. Це призвело до КАТАСТРОФІЧНИХ НАСЛІДКІВ, як для народу України так і для держави. А саме: крах економіки як єдиного народногосподарського комплексу (в наслідок фізичного знищення величезної долі підприємств всіх  галузей, руйнації виробничих зв’язків між підприємствами, деградації професіональних кадрів), жахливі соціально-демографічні наслідки для громадян, які по суті є ГЕНОЦИДОМ Українського народу, майже повне знищення Збройних Сил (в тому числі моральне - маю на увазі втрату мотивації пограбованих громадян захищати свою Батьківщину).
   Усе це, в свою чергу призвело до вторгнення іноземного агресора, розчленування країни і поставило її на межу ВТРАТИ ДЕРЖАВНОСТІ та знищення цілого народу. Далі відступати нікуди! Або ми зробимо те, що прописали нам в Декларації про державний суверенітет ті засновники - патріоти, які пожертвували своєю свободою і життям і ПОВЕРНЕМО ЗАКОННОМУ ВЛАСНИКУ - УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСВО УКРАЇНИ, адже загинемо як держава і зникнемо як народ.  
   Тільки СУСПІЛЬСТВО ПРИВАТНИХ ВЛАСНИКІВ відродить економіку України і врятує всіх нас від погибелі куди нас затягує компрадорський олігархат, який дорвався до влади (ХТО ВОЛОДІЄ ВЛАСНІСТЮ НА ЗАСОБИ ВИРОБНИЦТВА - ТОЙ ВОЛОДІЄ ВСИМ) і знищує на фронті в ними же штучно створених котлах, а також за допомогою своїх опричників вбиває найкращих синів України.

Владимир Хайтлер

Опублікував: Дмитро Скобліков
http://grajdanskoedeistvie.blogspot.com/    СІЧЕСЛАВ ІНФО

ДМГО «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ» функціонує виключно за ініціативою представників організації і не фінансується політичними партіями і олігархічними структурами. Небайдужі громадяни можуть підвищити результативність нашої роботи по формуванню ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД міста Дніпрадопомагаючи друкувати поліграфічні матеріали, або переказуючи благодійні кошти на особисту карту Приват банку відкриту на імя керівника організації Скоблікова Дмитра Володимировича: № 4149 4978 6457 2757, призначення платежу: благодійні внески на статутну діяльність.


Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий