МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

среда, 15 июня 2016 г.

КІНЕЦЬ ДИКТАТУ ПОСТРАДЯНСЬКІЙ КРИМІНАЛЬНО-ОЛІГАРХІЧНО-КЛАНОВІЙ СИСТЕМІ

Новітня радянізація України


    Розбіжність між територіальними громадами і органами в тому, що територіальна громада - це влада, а орган - це частина структури створеної від імя територіальної громади, тобто, орган влади, утворений владою (совєтами). Зазвичай, органи влади (місцевого самоврядування) утворюються на підставі Статуту територіальної громади (згідно з Конституцією України та Європейською хартією місцевого самоврядування) або іншими окремими рішеннями територіальної громади.

    Свої рішення територіальна громада може приймати тільки на своїх загальних зборах або ж на місцевому референдумі. Керуючись наведеним вище, однозначно доводиться констатувати, що в Україні не існує жодного органу місцевого самоврядування, адже не існує жодного Статуту, прийнятого територіальною громадою. Часто-густо можна зустріти липові статути, які прийняті, затверджені або зареєстровані "органами". Але будь-які дії органів відносно Статутів територіальних громад - це нонсенс, бо як ще не утворені органи можуть щось вчиняти з документами, на підставі яких вони мають бути утворені (!!!).
    Що ж за органи маємо насправді? Маємо совєти (ради), самодержавні органи, які в жодний спосіб не утворені українськими громадами, натомість, ці органи утворені пітеро-московською владою, її розпорядчими актами, починаючи з 1918-1919 років, тобто починаючи з примусової поетапної радянізації Наддніпрянщини (Великої України), а також радянізації Західної України "золотим вереснем" в 1939-му.
    Чому совєти є самодержавними органами? Вся влада - радам (лєнін). Зауважте, не громадам, а саме радам, органам, не усім громадянам, народові, а саме обмеженому колу осіб з "органів". 
Тому ще на порозі революційних змін наш земляк та народна легенда – Нестор Іванович Махно і боровся за «вільні ради» (без диктатури більшовиків) з рівним представництвом усіх верст населення а не тільки робітників з заводів, фабрик та частих підприємств (якіх на той момент состовляло не більш 3%). Источник:  Василий Ярославович Голованов «Нестор Иванович Махно».
    З часу ліквідації назви "СССР", суть імперії "СССР" залишається й по сьогодні в Україні. Нема ні державної власності (загальнонародної, загальнодержавної), ні власності територіальних громад, як це прописано в чинній Конституції. Є совєтська власність, саме совєти є власниками землі і комунального майна, бо саме совєти (як лєнінська влада) мають статус юридичних осіб, відповідно, мають оформлене на себе національне багаство, що, таким чином, викрадене в українців. 
     Якщо вникнути в зміст поняття "комунальна власність", то побачимо ще один важливий аспект маніпуляцій. В дійсності не було (і немає), як вже вказано вище, ні державної власності, ні комунальної. Є совєтьска власність самодержавних органів. Наприклад, в європейських країнах (Франція, Італія, Швеція, Данія, тощо) комунальна власність - це власність комун, аналогу українських територіальних громад. Отже, тільки в тому випадку, коли є власник, комуна-територіальна громада (в інших державах - община, гемайнде, гміна, обца, муніципалітет, тощо), тільки тоді й виникає комунальна (муніципальна) власність (!!!). Не може впасти з неба і "державна власність", бо винкнути вона може лише в разі існування власності громади держави як сукупності територіальних громад. (!!!) Під комунальною власністю розуміють власність територіальних громад на належне їм майно, що використовується для спільних потреб громади і управляється відповідними органами місцевого самоврядування (в разі їх утворення тільки територіальними громадами).
     Влада і власність совєтів (органів) - це комуністична імперія, наші завдання залишаються абсолютно такими ж, як і були в часи народно - визвольних рухів у першу чергу махновців, потім холодноярців, оунівців і упівців, а у наши часи псевдо національного відродження (наприкінці 80-х - початку - 90-х минулого століття), та «випуск пару» хаотичних помаранчових і євромайданівців, наші завдання є абсолютно такими ж і адже в час війни під псевдоназвами "ато" та "перемир'я".
     Замінити систему, замінити систему совєтів (влади органів яку ми не створювали) на систему влади українських громад-власників шляхом широкого громадянського руху, а хочете так і потужній інтелектуальній революції «наших мозгів».
     Слова гаранта Кремля в Україні красномовно свідчать про те, що нам нав'язано посилену рядянізацію, яку олігархічна банда за будь-що намагається закріпити прийняттям радянської конституції. Територіальні громади розглядаються нелегітимним одноособовим президентським органом тільки під адміністративним ковпаком власті совєтов (власті виборних по партійним списках?):
   В Украине после объединения из 6,163 тыс. территориальных общин останется 883 общины. Об этом  заявил президент Петр Порошенко. "457 советов по Украине объединились в 85, подали заявления на объединение 932 совета, для того, чтобы объединиться — 159, общее количество по проекту сейчас 6 тыс. 163 громады, а должно быть 883 громады. Это сколько же депутатов останется без работы и сколько средств будет направлено народу, и насколько эффективно будут работать территориальные громады?!" — заявил Петр Порошенко во время встречи с представителями территориальных общин: http://delo.ua/…/posle-obedinenija-v-ukraine-ostanetsja-8
     Наостанок. Про вибори. Вибір може зробити тільки вільна людина - громадянин-власник як учасник територіальної громади юридичного обличчя  публічного права. Раб - кріпак не має вибору, він не має свідомість, що передавати в управління депутатському корпусу, бо не має власності. Крім того, й вибирати немає куди, немає утворених в конституційний спосіб органів. Немає громадян - виборців, немає органів української влади - в результаті завжди маємо не людей а тварин "обраних".
     Зрештою, справжній вибір залежить тільки від нас.
Markiyan Gudz

САЙТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДНІПРА: СіЧЕСЛАВ Інфо

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!

Слава Україні! Слава Нації!
Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий