МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

вторник, 28 июня 2016 г.

УКРАЇНЦІ, ВСТАЄМО З КОЛІН, КОЛИ ТЕРПЕЦЬ УРВАВСЯ!

Вимагаємо негайно припинити процес прийняття злочинних Змін до Конституції України


Ми, вільні громадяни України, що нижче підтримали, усвідомлюючи зовнішні та внутрішні загрози, що стоять перед нашої країною, звертаємось до народу України та органів влади, зокрема до Президента України, із вимогою припинити процес прийняття злочинних Змін до Конституції України.
В свій час ще В’ячеслав Максимович Чорновіл казав, що народ має право повстати за умови змін до статей Конституції, що зменшують або обмежують права громадян та територіальних громад.
Ми вважаємо, що пропоновані Проектом Закону «Про внесення змін до Конституції України зміни (щодо децентралізації влади)» (номер реєстрації 2217а від 01.07.2015, редакція від 15.07.2015) є антиконституційними. Зокрема, вважаємо не конституційними, такими що порушують наші конституційні права і свободи, суперечать інтересам народу, обмежують права громадян України, фактично ліквідують систему місцевого самоврядування європейського зразка в Україні положення статей 85, 106, 118, 119, 121, 133, 140, 141, 142, 143,144, Перехідних положень Проекту Закону «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)».
Вважаємо, що прийняття пропонованих змін до Конституції України несе загрозу національній безпеці, формує передумови для узурпації влади, здійснює відверте викрадення національного багатства, фактично створює передумови для ліквідації інституту власності конституційних територіальних громад.
Внесення цих змін без належної нормативно-правової, соціально-економічної, культурної оцінки є неприпустимим, але в даному випадку розробка і внесення проекту Закону «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)” відбувалося в умовах повної закритості від народу України, не відбулось обговорення ні в експертному середовищі, ні серед громадськості. Все було зроблено в закритому режимі, кулуарно.
Чинна Конституція говорить про територіальні громади як про сукупність людей, в той час як запропоновані олігархатом зміни вже говорять як про адміністративну одиницю. Тобто не сукупність людей-власників, а територія! У чинній редакції Народ є власником усіх ресурсів, окрім того має право та правові механізми здійснювати свою владу БЕЗПОСЕРЕДНЬО! На жаль право власності – так і залишилось декларативним – усі роки Незалежності України НАС ГРАБУВАЛИ ТА ПРОДОВЖУЮТЬ ГРАБУВАТИ!
Ваша децентралізація – спроба узаконення того грабунку, котрий відбувся та знищення правового механізму повернення награбованого!
На думку невідомих загалу і навіть самій конституційній комісії авторів змін, конституційна реформа необхідна тому, що модель місцевого самоврядування перехідного періоду значною мірою вичерпала свої функціональні можливості. Але це при тому, що дана модель так і не була реалізована на практиці жодного дня. Більше того, автори чомусь вирішили, що зазначена у Конституції модель громадянин — громада — держава була всього лиш моделлю перехідного періоду, а не тисячолітньою традицією українського народу. Невже Швейцарія чи Сполучені Штати Америки надмірно страждають від поширених у цих державах механізмів народовладдя?!
Окрім цього ми заявляємо, що Закон України № 1680-VII «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» та запропоновані ним зміни до Конституції України і є одним з того, що Путін хотів досягнути своєю агресією в Україні.
Якщо зміни будуть ухвалені 300-ма голосами, то керівник Кремля досягне мети і легалізує свою окупацію частини території України.
Вимагаємо від Вас припинити процес прийняття злочинних Змін до Конституції України, що порушують наші конституційні права і свободи, суперечать інтересам народу, обмежують права громадян України та є відверто вигідними Росії – країні-агресору та окупанту нашої території.
Цими змінами до Конституції України, а також розколом українського суспільства по лінії «поінформованості-розуміння» їхньої правдивої суті українська влада відверто діє в інтересах кланово-олігархічних груп та Кремля з його агентами впливу.
Нагадуємо Вам що «Загальна Декларація Прав Людини» прийнята Генеральною Асамблеєю ООН закріплює право народу на повстання!

ДМГО  «ГРОМАДЯНСЬКА ДІЯ»

САЙТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДНІПРА: СІЧЕСЛАВ ІНФО

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий