МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

суббота, 11 июня 2016 г.

НУ, ЩО ДЕРЖИМОРДИ ТРИМАЙТЕСЬ, ТОМУ ЩО КОНСТИТУЦІЯ ДІЄ

Суддя Самсонова підтвердила нелегітимність КП «Теплотранс» скасувавши наказ колеги


     Учора, 10 червня 2016 року, навіть не долучивши до матеріалів справи моє клопотання про витребування, як на мій погляд, ключових доказів у представницького (утворюючого) органу, яким є Дніпропетровська міська рада, суддя Красногвардійського (Чечелівського) районного суду міста Дніпропетровська Самсонова В. В. своєю вступною та резолютивною частиною ухвали постановила задовольнити мою заяву про скасування наказу Красногвардійського суду про стягнення з мене на користь «Комунального підприємства «Транспортування покупної теплової енергії «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради», суми «заборгованості» у розмірі майже п’ятнадцять з половиною тисяч гривень.

Надана мною доказова база, ґрунтувалася на положеннях чинного законодавства та вибудовувала логічний, послідовний ланцюжок підтвердження факту створення цього комунального підприємства з порушенням чинного законодавства. Адже й наявність свідоцтва про державну реєстрацію цього комунального підприємства свідчить про порушення чинного законодавства і приватний (а не публічний) статус зазначеної юридичної особи.
Отже, чекаємо на Постанову суду, яка буде опублікована за наявності, а також на подальші «конвульсії» незаконного монополіста, яким є КП «Теплотранс». Слава Україні!
Більше деталей про доказову частину і хід справи, за виділеними посиланнями по тексту та на фото, та на "БАГНЕТ НАЦІЇ".



Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

ВСЯ ВЛАДА ГРОМАДАМ!
МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО!
Слава Україні! Слава Нації!



Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий