МЕТА – ЄДНАЄ! ЦІЛЬ, ДОДАЄ НАСНАГИ! НІЧОГО ЩЕ НЕ ВТРАЧЕНО! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

МЕТА – ЄДНАЄ!  ЦІЛЬ,  ДОДАЄ  НАСНАГИ!  НІЧОГО  ЩЕ  НЕ  ВТРАЧЕНО!   СЛАВА  УКРАЇНІ!   СЛАВА НАЦІЇ!

воскресенье, 13 марта 2016 г.

«Прихватизовано»

 Філатов представляє інтереси 

ЗАТ «Дніпроміськрада»


З офіційних відповідей на наші інформаційні запити стає зрозумілим, чому наявні органи місцевого самоврядування не представляють інтереси пересічних городян і територіальної громади, в цілому. Всупереч чинному законодавству вони представляють інтереси якихось нелегітимних (незаконних) юридичних осіб приватного права.
Відповідно до закону «Про місцеве самоврядування в Україні», ради – це представницькі органи місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади (ст..10). Міський голова є головною посадовою особою відповідної територіальної громади (ст..12).
Територіальна громада – це первинний суб’єкт місцевого самоврядування (ст.6), який самостійно або під відповідальність органів та посадових осіб місцевого самоврядування здатен вирішувати питання місцевого самоврядування вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України.
Натомість, як видно з документів (на фото), Дніпропетровська міська рада зареєстрована як юридична особа приватного права (а не публічного права) 21.05.1997 року в день прийняття Парламентом закону «Про місцеве самоврядування в Україні», внесена до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців (як якесь ВАТ – швидше ЗАТ (закрите акціонерне товариство), основним видом економічної діяльності якого є «Державне управління загального характеру» (а не представницькі функції територіальної громади) а Філатов Борис Альбертович є «керівником», який одноосібно «має право вчиняти юридичні дії від імені юридичної особи (ЗАТ Дніпроміськрада») без довіреності, у тому числі підписувати договори…».
Отже, не питайте: чому, ми так живемо?
                                                           Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Если Вам была полезна моя статья, прошу поделиться ей в социальных сетях

Комментариев нет:

Отправить комментарий